Веб-портал міста Люботин » Про організацію центрів первинної медико-санітарної допомоги

 Про організацію центрів первинної медико-санітарної допомоги
Автор: Chekardina   Додано:7 лютого 2012   Переглядів:3309   Категорія - [---]
 
 (голосів: 2)

  Адміністрація КП «Люботинська центральна міська лікарня» інформує про хід виконання наказу Головного управління охорони здоров’я Харківської обласної державної адміністрації від 28.09.2011 року №636 «Про організацію центрів первинної медико-санітарної допомоги».

- Виданий наказ по лікарні від 14.10.2011 року №339 «Про підготовку створення на базі КП «Люботинська центральна міська лікарня» Центру первинної медико-санітарної допомоги», в якому призначені відповідальні особи за підготовку відкриття з 01.01.2012 року зазначеного Центру.

- Проведені шість нарад у головного лікаря, на яких розглядались питання  підготовки до відкриття Центру. 

- Працівники лікарні, які працюватимуть в Центрі первинної медико-санітарної допомоги з 01.01.2012 року, офіційно (під розпис) попередженні за 3 місяці що до майбутньої реорганізації.

- 24.11.2011 року на XIV сесії VI скликання Люботинської міської ради Харківської області прийнято рішення  «Про створення Центру первинної медико-санітарної допомоги в складі комунального підприємства «Люботинська центральна міська лікарня»» та введення посади заступника головного лікаря з медичного обслуговування населення – керівника Центру первинної медико-санітарної допомоги.

- Затверджений штатний розпис Центру первинної медико-санітарної допомоги.

- Затверджені та підписані посадові інструкції працівниками Центру первинної медико-санітарної допомоги.

- Затверджено  Положення про Центр первинної медико-санітарної допомоги.

- Визначені споруда та приміщення для розташування Центру.

- Отримано висновок міської СЕС про відповідність цих приміщень санаторно-гігієнічним нормативам згідно з їх призначенням.

- Виданий наказ по міському відділу охорони здоров’я від 02.12.2011 року за №103 «Про створення Центру первинної медико-санітарної допомоги»

- Виданий наказ по КП «Люботинська центральна міська лікарня» від 02.12.2011 року за №372 «Про створення Центру первинної медико-санітарної допомоги  у складі КП «Люботинська центральна міська лікарня»

  Підготовчий етап створення Центру первинної медико-санітарної допомоги   у складі КП «Люботинська центральна міська лікарня» завершено.

 

Головний лікар  О. В. Кандаурова