12 листопада - Всесвітній день
Автор: Бутенко Анна   Додано:17 листопада 2020   Переглядів:226   Категорія - [Безоплатна правова допомога]
 
 (голосів: 0)

12 листопада - Всесвітній день 128077;якості - щорічний захід, що відбувається в багатьох країнах світу у другий четвер листопада. Мова йде про безпеку товарів для людини і навколишнього середовища, ступінь задоволеності запитів і очікувань споживачів. І зовсім не обов’язково ціна за якість має бути дорожчою, тому що, погодьтеся, висока ціна дуже часто використовується зловмисниками, щоб обдурити споживача.
Одним із пріоритетів розвитку системи безоплатної правової допомоги є постійне 8599;65039; підвищення якості правової допомоги. Це і стандартизація роботи, і навчання працівників, і обмін досвідом та запровадження світових моделей управління якістю правової допомоги.
129299; Про те, як працює у системі БПД контроль над якістю, охоче ділимося досвідом у цій розлогій статті на нашому сайті: https://bit.ly/38AVKSp. А ми вам бажаємо якнайменше стикатися з халтурою недобросовісних виробників, купувати і користуватися тільки предметами та послугами тих, хто береже ваші нерви й здоров’я, надаючи нам продукцію 128154; гідної якості.
12 листопада - Всесвітній день