Веб-портал міста Люботин » Безоплатна правова допомога » Земельна реформа. Проконсультуйся з юристом безоплатно

 Земельна реформа. Проконсультуйся з юристом безоплатно
Автор: Бутенко Анна   Додано:15 червня 2021   Переглядів:184   Категорія - [Безоплатна правова допомога]
 
 (голосів: 0)

Можливо, ви вже бачили ці білборди та сітілайти на вулицях вашого міста: "Земельна реформа. Проконсультуйся з юристом безоплатно з питань користування та розпорядження землею".
Через зміни законодавства, що регулює 127793;земельні відносини, значно зросла потреба людей у правовій інформації. Важливий напрям роботи системи безоплатної правової допомоги – покращення правової обізнаності громадян, посилення захисту їхніх прав.
Система БПД долучена до реалізації проєкту «Програма «Прискорення приватних інвестицій у сільське господарство України».
За рік дії проєкту до нас надійшло понад 1,6 тис. звернень за безоплатною вторинною правовою допомогою із земельних питань, надано 56 тис. консультацій та роз'яснень. Серед правових проблем, вирішення яких потребувало представництва інтересів у суді або складання процесуальних документів, – користування земельною ділянкою, оформлення документів, приватизація, встановлення меж земельної ділянки.
Надходить багато запитань щодо укладання, розірвання або зміни умов договору оренди, стягнення орендної плати, а також оформлення документів на землю. Також часто звертаються з питаннями встановлення меж земельної ділянки, питаннями добросусідства, присвоєння кадастрового номера земельній ділянці тощо.
128994; Якщо вам потрібна правова консультація з будь-яких питань, у тому числі щодо земельних правовідносин:
128313; зателефонуйте за безкоштовним номером системи БПД – 0 800 213 103
128313; зверніться до місцевих центрів та бюро правової допомоги ( https://www.legalaid.gov.ua/tsentry)
128313; відвідайте дистанційні або мобільні пункти доступу до БПД, графік роботи яких можна дізнатися в найближчому місцевому центрі/бюро правової допомоги
128313; поставте запитання у месенджер цієї Facebook-сторінки
128313; перегляньте правові консультації на довідково-інформаційній платформі правових консультацій «WikiLegalAid»: https://wiki.legalaid.gov.ua
128313; скористайтеся мобільним застосунком «Безоплатна правова допомога» на Google Play чи App Store: https://bit.ly/3hwwgqR