рівні можливості
Автор: Бутенко Анна   Додано:14 липня 2021   Переглядів:190   Категорія - [Безоплатна правова допомога]
 
 (голосів: 0)

Забезпечити рівні можливості для всіх українців у доступі до правової інформації та правосуддя – головна ціль системи безоплатної правової допомоги. Особливо це стосується людей, які потребують додаткової уваги. Це люди старшого віку, люди з інвалідністю, батьки дітей з інвалідністю, маломобільні люди та інші.
128172;«Доступ до правосуддя є невід’ємною частиною сталого та всеосяжного розвитку держави. Забезпечити рівні можливості для всіх українців у доступі до правової інформації та правосуддя – один із пріоритетів Міністерства юстиції. Кожна людина повинна мати рівний доступ до правових послуг. І йдеться не лише про фізичну безбар’єрність, а й про наявність документів та правової інформації у доступних форматах», – зазначила заступниця Міністра юстиції Валерія Коломієць.
У ході першого засідання Ради безбар`єрності, яке відбулося під головуванням Прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля та за участю першої леді Олени Зеленської, кожне міністерство презентувало свої ініціативи до Плану заходів з реалізації Національної стратегії зі створення безбар’єрного простору в Україні на 2021-2022 роки. Зокрема, – й відповідний План заходів у сфері правосуддя.
Детальніше - на нашому сайті: https://bit.ly/2SCGfnD
рівні можливості