KyivLEPP-2020
Автор: Бутенко Анна   Додано:14 липня 2021   Переглядів:170   Категорія - [Безоплатна правова допомога]
 
 (голосів: 0)

KyivLEPP-2020: від правової допомоги українцям в Польщі до захисту потерпілих від домашнього насильства в Киргизстані.
9989;Щоб зробити правосуддя у своїй країні більш доступним для всіх, команда з Кенії створила веб-платформу альтернативного вирішення спорів Utatuzi Center.
9989;Щоб змінити ситуацію, команда з Киргизстану придумала під час KyivLEPP створити в своїй країні Мережу параюристів для потерпілих від домашнього насильства.
9989;Щоб наші України, а також громадяни Польщі, які приїжджають в Україну, могли отримати необхідну правову допомогу в питаннях працевлаштування, перетину кордону, сімейних, податкових та інших справах, збірна команда під час навчання в KyivLEPP-2020, придумала створити міжнародну комунікаційну платформу для студентів та студенток, вчителів, кураторів та клієнтів юридичних клінік.
9989;Ініціатива команди-учасниці KyivLEPP-2020 з Північної Македонії з протидії блокуванню соціальних рахунків малозабезпечених громадян під час пандемії COVID-19 була визнана IRIS network кращою практичною ініціативою на Західних Балканах.
9989;Друга команда з Північної Македонії створила план дій по впровадженню мобільного офісу параюристів.
Це проєкти, які розробили учасники минулорічного інкубатора ідей Київської практичної Програми посилення правової спроможності.
Детальніше читайте за посиланням https://bit.ly/2S8DE4t
KyivLEPP-2020