Веб-портал міста Люботин » Безоплатна правова допомога » ВІДБУВСЯ ДРУГИЙ ЕТАП КОНКУРСУ АДВОКАТІВ ДЛЯ СИСТЕМИ БПД

 ВІДБУВСЯ ДРУГИЙ ЕТАП КОНКУРСУ АДВОКАТІВ ДЛЯ СИСТЕМИ БПД
Автор: Бутенко Анна   Додано:17 серпня 2021   Переглядів:172   Категорія - [Безоплатна правова допомога]
 
 (голосів: 0)

Другий етап конкурсу з відбору адвокатів, які залучаються для надання безоплатної вторинної правової допомоги, відбувся в Харківській області 19 липня у правовому клубі Pravokator, в Луганській області – 21 липня у приміщенні Сєвєродонецького місцевого центру з надання БВПД.
Комісія під головуванням директора Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Луганській та Харківській областях провела індивідуальні співбесіди з пошукачами. Їх оцінювали за такими критеріями, як мотивація до надання безоплатної правової допомоги, комунікабельність, емоційна врівноваженість, вміння навести приклади надання правової допомоги.
Адвокати, які пройдуть конкурс, залучатимуться до надання безоплатної вторинної правової допомоги на постійній основі за контрактом або на тимчасовій основі на підставі договору відповідно до «Порядку і умов укладення контрактів з адвокатами, які надають БВПД...»
Протокол про результати конкурсу буде підписаний до 2 серпня 2021 року та надісланий до Координаційного центру з надання правової допомоги. Дані про відібраних за результатами конкурсу адвокатів будуть внесені до Реєстру адвокатів, які надають безоплатну вторинну правову допомогу, до 11 серпня, а до 12 серпня 2021 року – оприлюднені результати конкурсу.
ВІДБУВСЯ ДРУГИЙ ЕТАП КОНКУРСУ АДВОКАТІВ ДЛЯ СИСТЕМИ БПД
ВІДБУВСЯ ДРУГИЙ ЕТАП КОНКУРСУ АДВОКАТІВ ДЛЯ СИСТЕМИ БПД