#кейс_БПД
Автор: Бутенко Анна   Додано:16 вересня 2021   Переглядів:123   Категорія - [Безоплатна правова допомога]
 
 (голосів: 0)

Як часто одна хвилина змінює наше життя? Добре, якщо це щаслива мить. А якщо ні? І у цю хвилину стався нещасний випадок? Передбачити цього неможливо, проте можливо оформити страхування від нещасного випадку. І захистити себе фінансово від неприємних наслідків.
129001; Для 128117;пенсіонерки з міста Ізмаїл аргументи на користь страхування були переконливими. Тож у вересні 2017 року Лариса Степанівна року уклала з компанією «Кредо» договір про добровільне страхування від нещасного випадку, що був пролонгований до травня 2021 року.
На жаль, нещасний випадок з жінкою справді стався. 9 квітня жінка у ванній кімнаті тягнулася до гачка щоб повісити рушник, та впала.
128172; «Удар був дуже сильним, прийшовся на грудну клітину, здавалося, що я помираю від болю. На щастя, мені вдалося дотягнутися до телефона та зателефонувати 128105;‍9877;сімейній лікарці. Вона продиктувала, які ліки купили в аптеці та порадила прийти до поліклініки, як тільки це стане можливим», – розповіла Лариса Степанівна.
Жінці зробили томографію. Виявилося, що у неї зламано ребро. А ще треба було робити комп’ютерну томографію ребер і хребта в Дунайській обласній лікарні. Коштують ці медичні послуги недешево. Тут пенсіонерка згадала про страхову компанію, якій вона регулярно сплачувала платежі через відділення банку.
Тож через працівників банку 14 квітня Лариса Степанівна надіслала 128196;128196;документи страховій компанії. На відповідь пенсіонерка жінка чекала майже місяць. Потім зателефонувала на гарячу лінію, де їй повідомили про відмову у виплаті страхового відшкодування на підставі п.4.1.6. Умов страхування до Договору страхування, а саме – звернення застрахованої особи за медичною допомогою, використовуючи будь-які доступні засоби пізніше 48 годин з моменту настання нещасного випадку. Наступного дня жінці прийшла письмова відмова.
Довелося жінці звертатися по правову допомогу до Ізмаїльського місцевого центру з надання БВПД. 129489;‍127891;Юрист центру Олексій Лисаков склав заяву до страхової кампанії, вказавши, що, надаючи відмову у відшкодування, страховики не врахували докази на підтвердження того, що Лариса Степанівна зверталася за медичною допомогою не пізніше 48 годин з моменту настання нещасного випадку. Доказами були виписки із медичної карти амбулаторного хворого від 14 травня 2021 року, в якій встановлено факт звернення за медичною допомогою 9 квітня 2021 року в той же день, коли стався нещасний випадок. Крім того, у заяві запропоновано в рамках досудового врегулювання здійснити виплату страхового відшкодування в розмірі 2,5 тис. грн., відповідно до Додатку №1 до Особливих умов добровільного страхування від нещасних випадків клієнтів фінансових установ.
Заява була досить переконливою, тож страхова компанія буквально через тиждень виплатила жінці 2,5 тис. грн128077;
#кейс_БПД