Веб-портал міста Люботин » Безоплатна правова допомога » До 5 річниці створення бюро правової допомоги

 До 5 річниці створення бюро правової допомоги
Автор: Бутенко Анна   Додано:16 вересня 2021   Переглядів:134   Категорія - [Безоплатна правова допомога]
 
 (голосів: 0)

5 років тому система БПД створила бюро правової допомоги у малих містах та селищах. Вони стали немов капіляри, по яких 9878;юридичні послуги надходять до людей у далеких куточках України. І от сьогодні, в день ювілею, 128682;відкрилося ще одне бюро правової допомоги у столиці.
128073;Розташоване воно на лівому березі столиці за 128506;адресою: вул. Дніпровська Набережна, 23. Це перше бюро у Дарницькому районі міста, який є одним з найбільших у Києві за кількістю населення та площею території (15,6 % до загальної площі столиці). Як каже статистика, кількість населення Дарницького району - понад 348 тисяч людей, саме тому стратегічно важливим було забезпечити доступ до безоплатної правової допомоги у районі.
Нагадаємо, що бюро правової допомоги надають юридичні послуги консультаційного характеру та забезпечують доступ до захисту та представництва інтересів у суді для тих категорій громадян, які мають право на безоплатну вторинну правову допомогу (див. ЗУ "Про безоплатну правову допомогу" https://bit.ly/3a7ESD2)
Знайти на карті найближчу до вас точку доступу до БПД можна за посиланням: https://bit.ly/3zBQ05N
До 5 річниці створення бюро правової допомоги