Захист прав на землю
Автор: Бутенко Анна   Додано:18 жовтня 2021   Переглядів:134   Категорія - [Безоплатна правова допомога]
 
 (голосів: 0)

"Чи можу я продати свою землю, якщо вона знаходиться в оренді?" "Як достроково розірвати договір оренди? Як передати землю у спадщину?" "Що робити, якщо сусід самовільно захопив мою ділянку?" Протягом січня – вересня цього року до системи безоплатної правової допомоги (БПД) надійшло понад 41,4 тис. звернень із 127793;земельних питань.
128172; «Найпоширеніші правові питання у сфері земельних правовідносин, з якими звертаються люди до системи безоплатної правової допомоги – безоплатна передача земельної ділянки, припинення договору оренди, присвоєння кадастрового номера, встановлення меж ділянки, порядок укладення договору купівлі-продажу землі», – розповідає в. о. директора Координаційного центру з надання правової допомоги Олександр Баранов.
Про все це представники 128395;ЗМІ мали можливість дізнатися під час 128656;престурів на тему «Надання безоплатної правової допомоги у сфері земельних відносин», що відбулися протягом жовтня та листопада у п’яти регіонах України – Миколаївській, Запорізькій, Полтавській, Волинській та Кіровоградській областях.
Детальніше про надання безоплатної правової допомоги з земельних питань, престури, а також "земельні" кейси системи БПД читайте на нашому сайті: https://bit.ly/3awiXVV
Захист прав на землю