Веб-портал міста Люботин » Безоплатна правова допомога » Завершено серію круглих столів

 Завершено серію круглих столів
Автор: Бутенко Анна   Додано:18 жовтня 2021   Переглядів:138   Категорія - [Безоплатна правова допомога]
 
 (голосів: 0)

Координаційний центр з надання правової допомоги за підтримки Проєкту Ради Європи «Підтримка судової влади України в забезпеченні кращого доступу до правосуддя» завершив серію круглих столів «Відповідність стандартів якості надання безоплатної вторинної правової допомоги стандартам і рекомендаціям Ради Європи» з адвокатською спільнотою. У ході цих обговорень було визначено актуальність та необхідність внесення змін до стандартів якості надання безоплатної вторинної правової допомоги у цивільних та адміністративних справах.
У круглому столі брали участь Голова ВКДКА Сергій Вилков, адвокати, що працюють у регіонах за контрактом з системою безоплатної правової допомоги, менеджери з якості, директори місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги, представники комісій з оцінювання якості надання безоплатної правової допомоги.
Під час обговорення були визначені пріоритети, враховані вимоги сьогодення (пандемія COVID – 19, впровадження електронного суду) та міжнародний досвід, включаючи законодавство Європейського Союзу.
За підсумками обговорень експерткою Ради Європи Вікторією Мітько буде підготовлений звіт, який буде представлено у листопаді 2021 року.
Завершено серію круглих столів