Веб-портал міста Люботин » Безоплатна правова допомога » Удосконалення організаційної структури Координаційного центру

 Удосконалення організаційної структури Координаційного центру
Автор: Бутенко Анна   Додано:15 листопада 2021   Переглядів:138   Категорія - [Безоплатна правова допомога]
 
 (голосів: 0)

129001; На засіданні Наглядової ради Координаційного центру з надання правової допомоги були розглянуті пропозиції щодо удосконалення організаційної структури Координаційного центру з надання правової допомоги та його територіальних відділень – регіональних та місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги.
129001; В. о. директора Координаційного центру з надання правової допомоги Олександр Баранов презентував напрацювання щодо зміни організаційної структури Координаційного центру з надання правової допомоги, а також регіональних та місцевих центрів з надання БВПД.
128172; «Крім структурних змін будуть приведені у відповідність до класифікатора професій посади працівників Координаційного центру, регіональних та місцевих центрів. Зокрема будуть диференційовані юридичні та інші посади», – пояснив Олександр Баранов.
129001; Після обговорення Наглядова рада схвалила пропозиції щодо удосконалення організаційної структури Координаційного центру з надання правової допомоги та його територіальних відділень.
129001; Була також відзначена необхідність інституціонального посилення функції інформування людей про можливості доступу до БПД. При подальшому удосконаленні організаційної структури Координаційного центру та його територіальних відділень важливо також враховувати результати реформи децентралізації.
10145; Детальніше на сайті системи БПД: https://bit.ly/3nbVaQX
Удосконалення організаційної структури Координаційного центру