Меморандум про співпрацю
Автор: Бутенко Анна   Додано:15 листопада 2021   Переглядів:162   Категорія - [Безоплатна правова допомога]
 
 (голосів: 0)

127881; 129309; 127881; Міжнародний благодійний фонд «Українська фундація громадського здоров’я», представництво "Право на здоров'я" (HealthRight International) в Україні та Координаційний центр з надання правової допомоги підписали меморандум про співпрацю.
128172; «Ми співпрацюємо вже давно, принаймні, в площині протидії домашньому насильству, допомоги дітям, які постраждали від насильства. І тепер переходимо на новий рівень партнерства. Клієнти HealthRight International в Україні, Української фундації громадського здоров’я та суб’єкти права на безоплатну вторинну правову допомогу – це вразливі верстви населення. Люди, які опинилися у складних життєвих обставинах, потребують комплексного вирішення медичних, соціальних та правових проблем», – зазначив в. о. директора Координаційного центру з надання правової допомоги Олександр Баранов.
128204; Серед напрямів співпраці:
9642; створення умов для реалізації права вразливих верств населення на отримання БПД (осіб, які постраждали від домашнього насильства, насильства за ознакою статі, насильства щодо дітей, учасників бойових дій та членів їхніх сімей, полонених та осіб, що зазнали катування, та інших);
9642; проведення спільних заходів, інформаційних кампаній для цих громадян, семінарів, круглих столів тощо;
9642; організація навчальних заходів для підвищення фахового рівня працівників системи БПД та адвокатів, які залучаються для надання безоплатної вторинної правової допомоги цим категоріям.
Меморандум про співпрацю