Звернення із земельних питань
Автор: Бутенко Анна   Додано:17 січня 2022   Переглядів:118   Категорія - [Безоплатна правова допомога]
 
 (голосів: 0)

129001; Кількість звернень із земельних питань, які надходять до системи безоплатної правової допомоги, зростає. Це очікувано, адже у людей зростає правова обізнаність про їхні права та механізми їх захисту, зокрема у 127793;земельній сфері.
Система безоплатної правової допомоги з травня 2020 року долучена до реалізації проєкту 128160;«Програма «Прискорення приватних інвестицій у сільське господарство». Завданнями системи БПД для виконання цієї Програми є посилення захисту прав громадян у сфері земельних відносин шляхом надання безоплатної первинної та вторинної правової допомоги, а також посилення правової спроможності громадян та громад у сфері земельних відносин шляхом покращення правової обізнаності у результаті проведення правопросвітницьких заходів.
128172; «З 2020 року система БПД реалізовує проєкт у всіх регіонах, але спочатку оцінювання результативних показників проводилося у 10 областях. Минулого року територія оцінювання стану впровадження проєкту розширена до 20 областей. У 2022 році ми оцінюватимемо результати в усіх регіонах України. 8599;Збільшаться також цільові показники виконання Програми. Зокрема, у 90% випадків консультації та роз’яснення з земельних питань мають надаватися у письмовій формі або 100% рішень про надання БВПД мають прийматися протягом 10 днів з дня надходження звернення», – зазначив в. о. директора Координаційного центру з надання правової допомоги Олександр Баранов.
Детальніше читайте на нашому сайті: https://bit.ly/3tjhPzs
Звернення із земельних питань