Веб-портал міста Люботин » Безоплатна правова допомога » Створення соціальних підприємства у п’яти містах України.

 Створення соціальних підприємства у п’яти містах України.
Автор: Бутенко Анна   Додано:17 січня 2022   Переглядів:130   Категорія - [Безоплатна правова допомога]
 
 (голосів: 0)

Економічне насильство часто присутнє у аб’юзивних стосунках. Дуже часто у стосунках та після них жінка стикається із ситуацією браку коштів для утримання себе та дітей.
Проте розірвати коло економічного насильства та знайти справу, яка буде приносити не лише заробіток, а й задоволення, можливо. На допомогу приходять соціальні підприємства — бізнес, що допомагає працевлаштуватися постраждалим від насильства. На базі таких підприємств відбуваються майстер-класи, тренінги та стажування з подальшою можливістю отримати роботу.
Можливість, яку надає постраждалим від домашнього насильства жінкам соціальне підприємство — це економічна незалежність від чоловіка, здатність забезпечити себе та свою дитину. А також — професійно розвиватися, повертати впевненість та віру у власні сили для побудови свого кращого майбутнього. Додатково всі жінки продовжують роботу з психологом, до якого їх скеровує кар’єрна консультантка.
За підтримки уряду Великої Британії UNFPA Україна долучився до створення соціальних підприємства у п’яти містах України.
Детальніше читайте тут: https://bit.ly/3p1ChCo
Створення соціальних підприємства у п’яти містах України.