14 березня в Україні відзначають День українського добровольця
Автор: Lubotin   Додано: Вчора, 11:09   Переглядів:23   Категорія - [Головна]
 

14 березня в Україні відзначають День українського добровольця



Це свято всіх Героїв, які у скрутний для України час стали на захист суверенітету та територіальної цілісності держави.

   Понад два роки наша держава переживає повномасштабну збройну боротьбу з російським агресором.  З перших днів війни добровольці нашої міської громади долучилися до захисту, і разом із силами оборони втримали Україну у найскладніші часи, проявивши найвищу любов до своєї Батьківщини. Пишаємося вами і цінуємо мужність кожного з вас.
На жаль, деякі воїни-добровольці відійшли у вічність. Проте ми ніколи не забудемо їхні імена і будемо пам’ятати, якою ціною здобувається така бажана Перемога.
   Ми знаємо, що жодна сила не зламає бойовий дух народу, який б’ється за свободу.  Ми дякуємо кожному, хто з честю і гідністю сьогодні протистоїть підступному російському окупанту, і твердо віримо, що Україна переможе!
Слава Україні! Слава українським добровольцям!
 
З побажаннями переможного миру міський голова Леонід ЛАЗУРЕНКО

 




 Харківська філія «Газмережі»
Автор: Lubotin   Додано: Вчора, 11:08   Переглядів:11   Категорія - [Головна]
 

Харківська філія «Газмережі»



Кілька рекомендацій мешканцям області для уникнення небезпеки з газом

Харківська філія «Газмережі» надає кілька рекомендацій мешканцям області для уникнення небезпеки з газом:
9989; Робити своєчасне технічне обслуговування газового обладнання у своїй оселі. Техобслуговування спрямоване на своєчасне виявлення негараздів у роботі приладів та мереж, усунення витоків газу, попередження можливих аварій.
9989; При обранні майстрів для заміни, встановлення або ремонту побутової газової техніки для приготування їжі, підігріву води або опалення житла переконатись у наявності необхідних дозволів у спеціалістів.
9989; Використовувати газові прилади лише за їх функціональним призначенням. Включаючи газову плиту на обігрів житла всі мешканці будинку ризикують отруїтись чадним газом. Цей небезпечний газ не має кольору та запаху.
9989; Контролювати справність димових та вентканалів у своїй оселі для виводу продуктів згоряння назовні, циркуляції повітря.
9989; При щонайменшому запаху газу одразу звертатись до аварійної газової служби.
Роботи з технічного обслуговування газових мереж і приладів, встановлення, заміни, ремонту газового обладнання мають право виконувати тільки спеціалізовані організації, що отримали дозвіл на газонебезпечні роботи.
10071;65039; Замовити ці роботи можна і у Харківській філії «Газмережі».
Телефони для консультацій 9742;65039; 066 300 28 88, 098 300 28 88, 093 300 28 88

 




 Відділ з питань державної реєстрації актів цивільного стану Виконавчого комітету Люботинської міської ради Харківської області інформує
Автор: Lubotin   Додано: Вчора, 11:07   Переглядів:12   Категорія - [Головна]
 

Відділ з питань державної реєстрації актів цивільного стану Виконавчого комітету Люботинської міської ради Харківської області інформує:

Порядок реєстрації розірвання шлюбу через органи державної реєстрації актів цивільного стану.



Куди звертатися:
  1. За спільною заявою подружжя в органі ДРАЦС за місцем проживання подружжя або одного з них за умови спільної згоди та відсутності неповнолітніх дітей. Якщо один із подружжя через поважну причину не може особисто подати заяву про розірвання шлюбу, нотаріально засвідчену або прирівняну до неї заяву від його імені може подати другий з подружжя. Шлюб розривається незалежно від наявності між подружжям майнового спору.
2.   За заявою одного з подружжя: проводиться відповідним органом державної реєстрації актів цивільного стану за місцем проживання подружжя або одного з них, якщо другий із подружжя: визнаний безвісно відсутнім; визнаний недієздатним.
Перелік необхідних документів:
  • заява про розірвання шлюбу;
  • свідоцтво про шлюб;
  • копія рішення суду (витяг з рішення суду) про визнання другого з подружжя безвісно відсутнім чи недієздатним (у випадку розірвання шлюбу за заявою одного з подружжя).
Той із подружжя, який бажає відновити своє дошлюбне прізвище, повинен письмово заявити про це у відділі державної реєстрації актів цивільного стану під час державної реєстрації розірвання шлюбу.

 




 Відключення електропостачання
Автор: Lubotin   Додано: Вчора, 11:06   Переглядів:14   Категорія - [Головна, Відключення електропостачання]
 

Відключення електропостачання


Відключення електропостачання з 14.03.2024 09:00:00 по 14.03.2024 16:09:59

Відключення електропостачання з 14.03.2024 09:00:00 по 14.03.2024 16:09:59
- Харківський р-н, м.Люботин, вул.Бурштинова
б.10; б.10А; б.12; б.14; б.18; б.2; б.20; б.22; б.32; б.4; б.6; б.8; 
- Харківський р-н, м.Люботин, вул.Олімпійська
б.117; б.119; 
- Харківський р-н, м.Люботин, вул.Степова
б.79; 

 




 Нагороди знайшли Героїв, на жаль, посмертно.
Автор: Lubotin   Додано: 13 березня 2024   Переглядів:23   Категорія - [Головна]
 

Нагороди знайшли Героїв, на жаль, посмертно.

Указ Президента України №152/2024 від 12 березня 2024 року

 

 

Війна. Незламні і сильні духом воїни хоробро захищають рідну Україну. Завдяки їх героїзму тримається наша держава й буде триматися далі. Вони жертвують своїм життям, аби захистити свій народ, свою землю, свої сім’ї. Такими відданими захисниками України були й наші земляки, які, не вагаючись, стали на захист Батьківщини у перші дні повномасштабної війни.

 

Старший солдат Бардаков Юрій Вікторович, 02.12.1991 р. н., мужньо захищав Україну з 1 березня 2022 року механіком-водієм 1 відділення розмінування інженерно-дорожнього взводу інженерно-технічної роти групи інженерного забезпечення військової частини.  

22 листопада 2023 року біля населеного пункту Андріївка, Бахмутського району, Донецької області при захисті Батьківщини, виявивши стійкість та мужність, під час виконання бойових завдань Юрій героїчно загинув.

За особисту мужність, виявлену у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане виконання військового обов’язку Указом Президента України №152/2024 від 12 березня 2024 року Юрій Бардаков нагороджений  орденом  “За мужність”  ІІІ ступеня  (посмертно).

 

 Солдат Абросімов Анатолій Михайлович, 08.11.1981 р.н., ще з серпня 2021 року захищав українську землю навідником 2 кулеметного відділення кулеметного взводу роти вогневої підтримки. За проявлену мужність і успішне виконання завдань під час бою нагороджений почесним нагрудним знаком Головнокомандувача Збройних Сил України В. Залужного «Золотий хрест». Нагороджувався відзнакою Президента України – медаллю «За військову службу Україні» та відзнакою Православної Церкви України – медаллю «За жертовність і любов до України».

 Відданий військовій присязі на вірність Україні, в результаті артилерійського обстрілу з боку російської федерації, загинув 10 січня 2024 року в районі населеного пункту Іванівське Бахмутського району Донецької області.

Указом Президента України №152/2024 від 12 березня 2024 року за особисту мужність, виявлену у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане виконання військового обов’язку Анатолій Абросімов нагороджений  орденом “За мужність” ІІІ ступеня  (посмертно).

 

Пам’ятаємо всіх, хто загинув за волю України. Низький уклін та подяка Героям, які ціною свого життя відстоюють нашу свободу.

Герої не вмирають.

 

 

Нагороди знайшли Героїв, на жаль, посмертно. Нагороди знайшли Героїв, на жаль, посмертно.


 




 Читайте поради у «Довіднику безбар’єрності»
Автор: Lubotin   Додано: 12 березня 2024   Переглядів:25   Категорія - [Головна]
 

Читайте поради у «Довіднику безбар’єрності»

щодо коректного спілкування з ветеранами з інвалідністю

Джерело: https://kharkivoda.gov.ua/news/125973

 



 

У межах «Довідника безбар’єрності» створено розділ «Люди з досвідом війни. Гідність. Взаємодія».

«Не варто змінювати формат спілкування з ветераном/ветеранкою виключно через те, що він/вона має інвалідність. Зрозуміло, що є певні особливості. Наприклад, звертаючись до людини з посткомоційним синдромом, яка погано чує, потрібно говорити голосніше. Однак загальне правило актуальне — будьте собою. Зокрема, якщо ви маєте звичку тиснути руку при знайомстві, цілком природно буде потиснути руку людині з інвалідністю. Навіть тим, кому важко рухати рукою або хто користується протезом», – наголошують в цьому розділі.

Фокусуйтеся не на інвалідності людини, а на її особистості або на проблемі, яку ви з нею обговорюєте. Будьте уважними у спілкуванні, поважайте співрозмовника/співрозмовницю.

Якщо це можливо, розташуйтеся так, щоб ваше обличчя було на одному рівні з обличчям співрозмовника/співрозмовниці.

Пам’ятайте, що крісло колісне – це частина недоторканного простору людини, тому не опирайтеся на нього.

Якщо не знаєте, як спілкуватися з людиною з інвалідністю, якими словами звертатися, – запитайте, як буде зручніше. Загалом варто шукати окремий підхід у спілкуванні з кожною людиною, незалежно від інвалідності. Тому питання: «А як тобі зручно?» – завжди коректне.

Якщо ви не знаєте, що робити, – запитайте.

Будьте терплячими, уважними, якщо слухаєте людину з порушеннями мовних функцій. Дайте їй більше часу на висловлення думки, покажіть щиру зацікавленість у діалозі, щоб вмотивувати співрозмовника/співрозмовницю до спілкування. Якщо це ваша близька людина – запропонуйте їй ознайомитися з додатком TippyTalk (додаток, розроблений для покращення комунікації людей, які мають порушення мовних функцій).

Не проявляйте надмірної уваги, адже не завжди люди з інвалідністю такої додаткової уваги потребують.

Не допомагайте людині з інвалідністю без її дозволу чи прохання, щоб не зачепити гідності та не порушити особисті кордони. Якщо пропонуєте допомогу – зачекайте, поки її приймуть, а потім запитайте, що і як робити.

Не варто нав’язувати свою допомогу, краще від самого початку дізнатися у людини, якої саме допомоги вона потребує. Якщо ж людина відмовилася, поважайте її вибір. Пам’ятайте, що особисті кордони важливі.

Коректно сприймайте жарти людини з інвалідністю. Вона може в жартівливому форматі розповідати історії про те, що призвело до отримання травми, робити дотепні порівняння, розповідати анекдоти. Не варто різко або співчутливо на це реагувати. Можливо, у вас бачать включену в розмову людину, якій можна довіряти, і так налагоджують з вами контакт.

Будь-яка жалість неприйнятна. Співчуття – це нормально, однак краще підтримати та допомогти рухатися далі, а не виказувати жалість невербально або словами на кшталт: «Ах ти ж бідненький/бідненька».

 




 Активні вихідні створюють гарний настрій та заряджають енергією на весь наступний тиждень.
Автор: Lubotin   Додано: 12 березня 2024   Переглядів:13   Категорія - [Головна]
 

Активні вихідні створюють гарний настрій та заряджають енергією на весь наступний тиждень.

Вихованці Люботинської ДЮСШ взяли участь у міських змаганнях з волейболу і баскетболу на Кубок міського голови.

Змагання відбулись між командами дівчат, які представляли чотири відділення волейболу спортивної школи, та умовно були обʼєднані у команди спортсменок, що представляють Люботинську гімназію N 1, Люботинську ЗОШ І-ІІІ ступенів №3, Манченківську ЗОШ І-ІІІ ступенів та Люботинський ліцей №2. У напружених матчах було виявлено двох фіналістів – команди ЛГ №1 та ЗОШ №3. У видовищному фіналі перемогу здобули спортсменки ЗОШ №3!
Також відбулись традиційні змагання-вітання з баскетболу, у якому команді юних баскетболістів Люботинської ДЮСШ вже котрий рік протистоїть команда їх батьків. У цьому змаганні переможцями стали обидві команди!
Змагання пройшли без травм, з дотриманням вимог безпеки та завершились солодкими подарунками кожному учаснику!
Люботинська ДЮСШ дякує за підтримку у проведенні цих заходів Люботинському міському голові Лазуренку Леоніду Івановичу, БФ «Нескорена Україна 24.02» та БФ Олександра Усика.
Активні вихідні створюють гарний настрій та заряджають енергією на весь наступний тиждень. Активні вихідні створюють гарний настрій та заряджають енергією на весь наступний тиждень.

Активні вихідні створюють гарний настрій та заряджають енергією на весь наступний тиждень. Активні вихідні створюють гарний настрій та заряджають енергією на весь наступний тиждень.

Активні вихідні створюють гарний настрій та заряджають енергією на весь наступний тиждень. Активні вихідні створюють гарний настрій та заряджають енергією на весь наступний тиждень.

Активні вихідні створюють гарний настрій та заряджають енергією на весь наступний тиждень. Активні вихідні створюють гарний настрій та заряджають енергією на весь наступний тиждень.

Активні вихідні створюють гарний настрій та заряджають енергією на весь наступний тиждень. Активні вихідні створюють гарний настрій та заряджають енергією на весь наступний тиждень.





 Безоплатна правова допомога
Автор: Lubotin   Додано: 11 березня 2024   Переглядів:21   Категорія - [Головна]
 

Безоплатна правова допомога

Де родинам загиблих захисників і захисниць України отримати безоплатно допомогу юриста чи адвоката



 

Родичі загиблих ветеранів війни, Захисників і Захисниць України можуть потребувати допомоги у розв’язанні юридичних питань. Отримати професійну юридичну допомогу можна, звернувшись до системи безоплатної правничої допомоги — це право гарантоване Законом України «Про безоплатну правничу допомогу». Як зазначили у пресслужбі системи БПД, у 2023 році до них надійшло понад 3,1 тисячі звернень членів родин загиблих. У 572 випадках для розв’язання питання доводилось звертатися до суду — допомога зі зверненням до суду також безоплатна.

 

Як звернутися до системи БПД

Консультації можна отримати дистанційно або завітати до бюро правничої допомоги. Усі способи отримати юридичну допомогу перелічені на сайті системи БПД: https://legalaid.gov.ua/kliyentam/yak-otrymaty-bpd/

 

Приклад допомоги

 

Син пані Марії був ветераном війни і помер у 2021 році. За життя він не нажив власного майна. Тому пані Марія, не зверталась по відкриття спадщини і нічого не успадковувала. А через рік жінка дізналась, що банк подав на неї до суду, через борг сина.

 

Щоб розв'язати проблему, жінка звернулась до системи безоплатної правничої допомоги.

 

Представляти інтереси пані Марії у суді доручили адвокатці, яка співпрацює з системою БПД  Кристині Савюк.

 

Як виявилось, чоловік мав кредитну картку, на якій на момент смерті, накопичилось понад 12 тисяч гривень боргу. Дізнавшись про смерть боржника, банк звернувся до нотаріальної контори з претензією щодо відкриття спадкової справи. Позаяк син пані Марії проживав з нею, то банк подав до суду саме на матір, аби та повернула борг покійного сина.

 

«Родичі померлої особи, успадковують не лише її майнові права, але й обов’язки. Тобто, якщо у покійного були борги, його спадкоємці, коли вступають у спадщину, мають погасити заборгованість спадкодавця, якщо така заборгованість не перевищує вартості успадкованого майна. У випадку ж моєї клієнтки, вона не оформлювала права на спадщину, а відповідно і не має обов’язку сплачувати банку заборгованість свого покійного сина», – зазначила адвокатка.

 

Адвокатка подала до суду  відзив на позовну заяву про стягнення боргу кредитором спадкодавця. У відзиві вона наголосила, що згідно копії спадкової справи після смерті чоловіка, спадкоємці не зверталися із заявою про прийняття спадщини, свідоцтва про право на спадщину не видавались. Тобто майно покійного ніхто не успадкував.

 

Взявши до уваги матеріали справи та враховуючи те, що банк не надав належних та допустимих доказів визначення меж відповідальності спадкоємця за борг спадкодавця суд відмовив  у позовних вимогах банку до пані Марії. З повним рішенням суду можна ознайомитися тут.

 

Більше історій захисту прав та інтересів ветеранів війни та членів їхніх родин — у збірці: bit.ly/3NPOPJh

 




 «Варто почати власну справу»
Автор: Lubotin   Додано: 11 березня 2024   Переглядів:12   Категорія - [Головна]
 

«Варто почати власну справу»

Програми фінансування ветеранського бізнесу



 

6 березня Український ветеранський фонд починає відбір заявок на програму фінансування ветеранського бізнесу «Варто почати власну справу». За умовами конкурсу, на започаткування чи розвиток власної справи можна отримати від 500 тисяч до 1,5 мільйона гривень.

Подавати заявки на фінансування проєктів можуть:

ветерани, члени сімей загиблих (померлих) ветеранів війни та члени сімей загиблих (померлих) захисників і захисниць України, які зареєстровані як фізичні особи-підприємці;

дружина або чоловік ветерана, які зареєстровані як фізичні особи підприємці, у разі, якщо проєкти спрямовані на реінтеграцію ветеранів до активного суспільного життя, забезпечення збереження та відновлення їх фізичного та психічного здоров’я; юридичні особи, зареєстровані не пізніше ніж за рік до отримання фінансової підтримки, засновниками яких є ветерани, члени сімей загиблих (померлих) ветеранів війни та члени сімей загиблих (померлих) захисників і захисниць України.

Приймання заявок триватиме з 6 до 19 березня 2024 року. Більше про умови та покрокова інструкція — на вебсайті Українського ветеранського фонду: https://veteranfund.com.ua/contests/varto-pochaty-vlasnu-spravu/

 

Управління соціального захисту населення

Люботинської міської ради     

 




 Онлайн опитування
Автор: Lubotin   Додано: 11 березня 2024   Переглядів:12   Категорія - [Головна]
 

Онлайн опитування



«Аналіз поточної ситуації щодо захисту цивільного населення у Люботинській громаді Харківської області»

Шановні мешканці  Люботинської громади,   міжнародна неурядова організація «Центр з питань захисту цивільних осіб в умовах конфлікту» (Center for Civilians in Conflict, CIVIC) запрошує долучитися до онлайн опитування (аніномного) «Аналіз поточної ситуації щодо захисту цивільного населення у Люботинській громаді Харківської області» , яке триватиме з 07.03.2024 до 20.03.2024 (включно)

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdgEPSbAQtIP0oVgcHvtB72Rzr-LfYhtadNELXNzEaSXUGIQg/viewform

 




 Торгівля людьми – форма сучасного рабства та порушення прав людини
Автор: Lubotin   Додано: 11 березня 2024   Переглядів:14   Категорія - [Головна]
 

Торгівля людьми – форма сучасного рабства та порушення прав людини



                  Торгівля людьми – здійснення з метою експлуатації вербування, перевезення, передачі, приховування чи отримання людей шляхом погрози силою або її застосування чи інших форм примусу, викрадення, шахрайства, обману, зловживання владою чи вразливістю стану або шляхом підкупу у вигляді платежів чи вигод для одержання згоди особи, яка контролює іншу особу. Таке визначення торгівлі людьми дає ”Протокол з попередження торгівлі людьми, особливо жінками і дітьми”, який доповнює Конвенцію ООН про боротьбу з транснаціональною організованою злочинністю.
     Існує чимало різноманітних видів експлуатації: усиновлення (удочеріння) у комерційних цілях, використання в порнобізнесі, використання у військових конфліктах, залучення до злочинної діяльності, трансплантація чи насильницьке донорство, примус до зайняття проституцією, рабство і ситуації, подібні до рабства, примусова праця, залучення в боргову кабалу.
      Ознаки того, що людина потрапила у ситуацію пов’язану з торгівлею людьми:
  • забрали паспорт або інші документи;
  • позбавляли вільного пересування та спілкування з рідним;
  • погрожували, били або ґвалтували, знущалися або чинили психологічний тиск;
  • примушували виконувати роботу, якою не хотіли займатися, застосовуючи фізичне чи психологічне насильство;
  • примушували відпрацьовувати вигадані борги;
  • була відсутня можливість за власним бажанням кинути роботу;
  • примушували працювати понаднормово;
  • проти волі використовували у збройному конфлікті.
 
      Відповідно до статті 16 Закону України "Про протидію торгівлі людьми" особа, якій встановлено статус особи, яка постраждала від торгівлі людьми, має право на забезпечення особистої безпеки, поваги, а також на безоплатне одержання:
  • інформації щодо своїх прав та можливостей, викладеною мовою, якою володіє така особа;
  • медичної, психологічної, соціальної, правової та іншої необхідної допомоги;
  • тимчасового розміщення, за бажанням постраждалої особи та у разі відсутності житла, в закладах допомоги для осіб, які постраждали від торгівлі людьми, на строк до трьох місяців, який у разі необхідності може бути продовжено за рішенням місцевої державної адміністрації, зокрема у зв'язку з участю особи в якості постраждалого або свідка у кримінальному процесі;
  • відшкодування моральної та матеріальної шкоди за рахунок осіб, які її заподіяли, у порядку, встановленому Цивільним кодексом України;
  • одноразової матеріальної допомоги у порядку, встановленому Кабінетом Міністрів України;
  • допомоги у працевлаштуванні, реалізації права на освіту та професійну підготовку.
Іноземець та особа без громадянства, якій встановлено статус особи, що постраждала від торгівлі людьми на території України, крім передбачених частиною першою цієї статті прав, має також право на:
  • безоплатне отримання послуг перекладача;
  • тимчасове перебування в Україні строком до трьох місяців, який може бути продовжено у разі необхідності, зокрема у зв'язку з їхньою участю в якості постраждалих або свідків у кримінальному процесі;
  • постійне проживання на території України в порядку, встановленому законодавством.
        Безкоштовну та конфіденційну консультацію з питань протидії торгівлі людьми можна отримати, звернувшись на Національну безкоштовну гарячу лінію з протидії торгівлі людьми та консультування мігрантів 0 (800)-505-501 (зі стаціонарних телефонів) та 527 з мобільного,  звернувшись на Національну гарячу лінію з попередження домашнього насильства, торгівлі людьми та ґендерної дискримінації за номером телефону 0 800 500 335 (з мобільного або стаціонарного) або 116 123 (з мобільного).

 




 Оголошення ВККУ
Автор: Lubotin   Додано: 11 березня 2024   Переглядів:13   Категорія - [Головна]
 

Оголошення ВККУ



У зв’язку з проведенням ремонтних робіт на приватній мережі водопостачання за адресою: вул. Зв’язку, 4, 11.03.2024 року з 09.00 до 15.00 години (орієнтовно) буде припинено подачу води за наступними адресами:

 

Шановні абоненти ВККУ Люботинської міської ради!

 

У зв’язку з проведенням ремонтних робіт на приватній мережі водопостачання за адресою: вул. Зв’язку, 4, 11.03.2024 року з 09.00 до 15.00 години (орієнтовно) буде припинено подачу води за наступними адресами: вул. Червона, вул. Зелена, вул. Деповська, вул. Злагоди, вул. Ветеринарна, вул. Ушакова, вул. Слобожанська, вул. Шкільна, вул. Робоча, вул. Р. Тичинського та інші прилеглі вулиці, провулки та в'їзди.

 

Просимо вибачення за тимчасові незручності.

 

 

    Адміністрація ВККУ Люботинської міської ради

Телефон для довідок

7412705

 




 Відключення електропостачання
Автор: Lubotin   Додано: 11 березня 2024   Переглядів:15   Категорія - [Головна, Відключення електропостачання]
 

Відключення електропостачання

з 14.03.2024 09:00:21 по 14.03.2024 17:00:59


- Харківський р-н, м.Люботин
вул.Коцюбинського; 
- Харківський р-н, м.Люботин, вул.Гиївска
б.20; 
- Харківський р-н, м.Люботин, вул.Коцюбинського
б.1; б.10/47; б.11; б.13/3; б.14; б.15; б.16; б.17; б.18; б.20; б.22; б.24; б.26; б.28; б.3; б.30; б.32; б.34; б.36; б.38; б.40; б.42; б.44; б.46; б.48; б.5; б.50; б.7; б.8; б.9; 
- Харківський р-н, м.Люботин, вул.Ромашкова
б.17; 

 




 Відключення електропостачання
Автор: Lubotin   Додано: 11 березня 2024   Переглядів:15   Категорія - [Головна, Відключення електропостачання]
 

Відключення електропостачання

з 13.03.2024 09:00:23 по 13.03.2024 17:00:59


- Харківський р-н, м.Люботин
в-дВільний; вул.Вільна; вул.Валерія Лобановського; вул.Дуншовська; вул.Духовська; вул.Караванська; вул.Короленка; вул.Миру; вул.Мусоргського; вул.Нежданової; вул.Полтавська; вул.Ревчанська; вул.Рябінова; вул.Технічна; вул.Челюскіна; вул.Чехова; пров.Сонячний; пров.Технічний; 
- Харківський р-н, м.Люботин, в-дБорівський
б.10; б.11; б.12; б.14; б.2/А; б.3; б.4; б.6; б.7; б.8; б.9; 
- Харківський р-н, м.Люботин, в-дВільний
б.3; б.4; б.5; б.7; б.8; б.9; 
- Харківський р-н, м.Люботин, в-дВатутіна
б.3; б.4; б.5; б.6; б.7; 
- Харківський р-н, м.Люботин, в-дДубініна
б.3; б.4; 
- Харківський р-н, м.Люботин, в-дДуншовський
б.3; б.4; б.6; б.8; 
- Харківський р-н, м.Люботин, в-дЗмагання
б.3; б.4; б.5; б.7; 
- Харківський р-н, м.Люботин, в-дЗої Космодем`янскої
б.2/10; б.5/10; б.6/42; 
- Харківський р-н, м.Люботин, в-дКлубний
б.3; б.4; б.5; 
- Харківський р-н, м.Люботин, в-дКотляревського
б.10; б.11; б.14; б.2/19; б.3; б.4; б.5; б.6; б.7; б.8; б.9; 
- Харківський р-н, м.Люботин, в-дЛебединський
б.3; б.4; б.5; 
- Харківський р-н, м.Люботин, в-дЛипецький
б.3; б.4; б.6; б.7; 
- Харківський р-н, м.Люботин, в-дЛуганський
б.4; б.6; 
- Харківський р-н, м.Люботин, в-дМиру
б.3; б.4; б.5; б.6; б.7; б.8; 
- Харківський р-н, м.Люботин, в-дНовий
б.1; б.11; б.1А; б.2; б.2А; б.3; б.4; б.5; б.6; б.7; б.9; 
- Харківський р-н, м.Люботин, в-дОлексіївський
б.1/8; б.10; б.11; б.3; б.4; б.5; б.6; б.7; б.8; б.9; 
- Харківський р-н, м.Люботин, в-дПерекопський
б.1А; б.3; б.4; б.6; б.6/2; 
- Харківський р-н, м.Люботин, в-дПолтавський
б.10; б.3; б.4; б.5; б.6; б.7; б.8; б.8А; б.9; 
- Харківський р-н, м.Люботин, в-дРіздвяний
б.2; б.3; б.4; б.4А; б.5; 
- Харківський р-н, м.Люботин, в-дРябіновий
б.1; б.10; б.12; б.12/А; б.2; б.2А; б.3; б.4; б.6; б.7; б.8; б.9; 
- Харківський р-н, м.Люботин, в-дСлави 1
б.1; б.3; б.4; б.5; б.8; 
- Харківський р-н, м.Люботин, в-дСонячний
б.5; б.6; 
- Харківський р-н, м.Люботин, в-дТравневий
б.1; б.3; б.4А; б.5; б.6; б.7; б.77/1; б.8; б.9; 
- Харківський р-н, м.Люботин, в-дУспішний
б.3; б.5; б.8/1; 
- Харківський р-н, м.Люботин, в-дЧелюскіна
б.2; б.4; б.57; б.61; б.62; б.63; б.64/2; 
- Харківський р-н, м.Люботин, в-дЧервоний
б.3; б.4; б.5; 
- Харківський р-н, м.Люботин, в-дШевченка
б.2; б.3; б.5; б.6; б.6/А; б.7; 
- Харківський р-н, м.Люботин, вул.Барчанська
б.10; б.2; б.3; б.4; б.5; б.6; б.7; б.8; 
- Харківський р-н, м.Люботин, вул.Вільна
б.13/2; б.15; б.15А; б.21; б.23; б.25; б.26; б.26/11; б.26А; б.28/16; б.30; б.32; б.34/15; б.36/14; б.38А; б.40; б.42; б.44; б.46; 
- Харківський р-н, м.Люботин, вул.Вільшанська
б.46; 
- Харківський р-н, м.Люботин, вул.Валерія Лобановського
б.1; б.1/27; б.10; б.11; б.12/5; б.13/7; б.14/10; б.16; б.16А; б.17; б.18; б.19; б.20; б.21; б.21А; б.21Б; б.22; б.23; б.23А; б.24; б.25; б.25А; б.26; б.27/1; б.28; б.29А; б.2А; б.3; б.30; б.31; б.31А; б.32; б.34; б.35; б.36; б.37; б.39; б.4; б.41; б.43; б.45; б.5; б.6; б.7А; б.8; б.9; 
- Харківський р-н, м.Люботин, вул.Валківська
б.10А; б.2/65; б.3; б.4; б.5; б.6; б.6/А; б.7; б.8; б.9; 
- Харківський р-н, м.Люботин, вул.Ватутіна
б.1/59; б.10; б.11; б.12; б.13; б.14; б.15/1; б.16; б.18; б.18/А; б.2; б.20; б.21; б.22; б.24/2; б.25; б.26; б.26/1; б.27; б.28; б.29; б.3; б.31; б.32; б.32/2; б.34/1; б.35; б.36; б.37; б.38; б.39; б.4; б.40; б.41; б.42; б.43; б.44; б.45; б.46; б.47; б.48; б.49; б.5; б.50; б.51; б.52; б.53; б.54; б.55; б.56; б.57; б.58; б.59; б.6; б.7; б.8; б.9; 
- Харківський р-н, м.Люботин, вул.Всеволода Нестайка
б.10; б.11; б.12; б.13; б.14; б.15; б.15А; б.16; б.17; б.18; б.19; б.20; б.21; б.22; б.22А; б.23; б.24; б.25А; б.26; б.27; б.28; б.29; б.3; б.30; б.31; б.32; б.33; б.34/100; б.35; б.37; б.37/98; б.4; б.5; б.6; б.7; б.8; б.9; 
- Харківський р-н, м.Люботин, вул.Гірна
б.1; б.12; б.2; б.3; б.4; б.6; 
- Харківський р-н, м.Люботин, вул.Героїв Афганців
б.10; б.11; б.12; б.13; б.14; б.15; б.19; б.2; б.20/40; б.21; б.22/14; б.23/12; б.26; б.27; б.28/11; б.29; б.3; б.30/8; б.31/10; б.32; б.33/17; б.34; б.35; б.35А; б.36; б.37; б.38; б.39; б.4; б.40; б.41/26; б.42; б.43; б.43/25; б.44; б.45; б.46; б.47; б.48; б.49; б.5; б.50/2; б.51; б.52; б.53; б.55; б.57; б.59; б.6; б.61/26; б.63; б.65; б.67; б.7; б.8; б.9; 
- Харківський р-н, м.Люботин, вул.Глінки
б.11; б.13; б.2; б.3; б.32/10; б.4; б.42; б.4А; б.5; б.6; б.7; б.7А; б.8; б.9; 
- Харківський р-н, м.Люботин, вул.Дем’янівська
б.10; б.2; б.3; б.4; б.5; б.6; б.7; б.8; б.8А; б.9А; 
- Харківський р-н, м.Люботин, вул.Деповська
б.89; 
- Харківський р-н, м.Люботин, вул.Дуншовська
б.10; б.11; б.12; б.13/11; б.14/10; б.16/13; б.17; б.18; б.19; б.21; б.22; б.23; б.24; б.25; б.26; б.27; б.28; б.28/А; б.29; б.3; б.30; б.31; б.31/А; б.32; б.33; б.34; б.35; б.37/1; б.38; б.4; б.4/1; б.40; б.41; б.42/2; б.42/А; б.43; б.44/1; б.45; б.46; б.47; б.48; б.49; б.5/А; б.5/Б; б.50/2; б.50/А; б.51/1; б.52; б.53/2; б.54/1; б.55; б.56; б.58; б.6/2; б.60; б.62; б.7; б.8; б.9; 
- Харківський р-н, м.Люботин, вул.Духовська
б.10; б.11; б.12; б.13; б.14; б.15; б.16; б.17; б.18; б.19; б.20; б.21; б.22; б.23; б.24; б.25; б.26; б.27; б.28; б.28А; б.29; б.3; б.30; б.31; б.31А; б.32; б.33/1; б.34; б.35; б.36; б.37; б.38; б.39; б.4; б.40; б.42; б.43; б.43А; б.44; б.45; б.45А; б.46; б.47А; б.48; б.4А; б.5; б.50; б.52; б.58; б.6; б.8А; б.9; 
- Харківський р-н, м.Люботин, вул.Залізнична будка 4 км
б.455; 
- Харківський р-н, м.Люботин, вул.Змагання
б.1; б.1/125; б.10; б.11А; б.12; б.13; б.14; б.15; б.16; б.17; б.18; б.19; б.2; б.2/127; б.20; б.21; б.22; б.23; б.23/3; б.24; б.25; б.25А; б.26; б.27; б.28; б.29; б.3; б.30/1; б.31; б.32; б.33; б.34; б.35; б.36; б.37; б.38; б.39; б.4; б.40; б.40А; б.40Б; б.41; б.42; б.43; б.44; б.44А; б.44Б; б.45; б.46; б.47/1; б.48; б.49; б.5; б.50; б.52; б.53; б.54; б.55; б.56; б.57; б.59; б.6; б.60; б.60/1; б.61; б.62; б.62А; б.63; б.64; б.66/2; б.67; б.68; б.68/1; б.69; б.7; б.70; б.71; б.72; б.73; б.74; б.75; б.77; б.79/104; б.8; б.8А; б.9; 
- Харківський р-н, м.Люботин, вул.Зої Космодем`янскої
б.4; 
- Харківський р-н, м.Люботин, вул.Караванська
б.1; б.10; б.100; б.101; б.102; б.104/60; б.105; б.107; б.107Б; б.107В; б.108; б.108А; б.109; б.109А; б.109Д; б.11; б.110; б.111; б.111А; б.111Б; б.112; б.113; б.115; б.116; б.117; б.119; б.119А; б.12; б.121; б.121А; б.123/67; б.125; б.13; б.14; б.15; б.16; б.17; б.19; б.19А; б.2/9; б.20; б.21; б.22; б.23; б.24; б.25; б.26; б.26А; б.27; б.28; б.29; б.3; б.30; б.31; б.32; б.33; б.34/13; б.34А; б.35; б.36/14; б.37; б.38; б.39; б.4; б.41; б.43/15; б.44; б.45/16; б.46; б.47; б.5; б.50/27; б.51; б.51/2; б.53/30; б.54/47; б.55; б.55/2; б.59; б.6; б.60; б.61; б.62; б.63; б.64; б.65; б.65А; б.66; б.67; б.68; б.69; б.7; б.70; б.70А; б.71; б.72/2; б.73; б.74; б.75; б.76; б.77; б.78; б.79; б.80; б.81; б.81А; б.82; б.82А; б.83; б.84; б.84А; б.86; б.87; б.88; б.9; б.90; б.91; б.91А; б.92; б.93А; б.94; б.95/1; б.95А; б.96; б.98; б.99; 
- Харківський р-н, м.Люботин, вул.Київська
б.1; б.2; б.3; б.4; б.5; б.6; б.7; б.8; б.9; 
- Харківський р-н, м.Люботин, вул.Клубна
б.10; б.12; б.14; б.16; б.22; б.3; б.7; 
- Харківський р-н, м.Люботин, вул.Короленка
б.10; б.11; б.12; б.13; б.14; б.14А; б.15; б.16; б.17; б.18; б.19; б.2/97; б.21; б.23; б.25; б.27; б.3; б.31; б.33; б.33А; б.35; б.35/1; б.39; б.4; б.41; б.41А; б.5; б.6; б.7; б.8; б.9А; 
- Харківський р-н, м.Люботин, вул.Крива
б.1; б.12; б.14; б.16; б.17; б.19; б.20; б.21; б.22; б.23; б.24; б.2А; б.3; б.6; б.7; б.7/2; б.9; 
- Харківський р-н, м.Люботин, вул.Кринична
б.10; б.11; б.12; б.13; б.14; б.15; б.16; б.17; б.18; б.20; б.21; б.23; б.24/12; б.25; б.26; б.27; б.28; б.29; б.3; б.30; б.30А; б.31; б.32; б.34; б.35; б.36/2; б.37; б.38/1; б.39; б.40; б.41; б.43; б.45; б.47; б.5; б.51; б.7; б.8; б.9; б.9/2; 
- Харківський р-н, м.Люботин, вул.Лассаля
б.1; б.10; б.11; б.12; б.13; б.14/А; б.15; б.16; б.17; б.18; б.19; б.19А; б.20; б.20/А; б.21; б.22; б.23; б.24; б.25; б.26; б.27; б.28; б.29; б.29/А; б.3; б.30; б.31; б.32; б.33; б.34; б.35; б.36; б.37/3; б.39; б.4; б.40; б.41; б.42; б.43; б.44; б.45; б.46; б.47; б.48; б.48/А; б.49; б.5; б.50/6; б.51; б.51/А; б.53; б.55/4; б.6; б.6/А; б.7; б.8; б.8А; б.9; 
- Харківський р-н, м.Люботин, вул.Лермонтова
б.10/12; б.11; б.12; б.14; б.15; б.18; б.19; б.20/8; б.3; б.4; б.4/А; б.5; б.6; б.7; б.8; б.9/А; 
- Харківський р-н, м.Люботин, вул.Мерчанська
б.3; б.4; б.4/А; б.4/Б; б.5; б.6; б.9; 
- Харківський р-н, м.Люботин, вул.Миру
б.10; б.11; б.12; б.13; б.14; б.15; б.16/1; б.17; б.18; б.19; б.20; б.21; б.22; б.23; б.24А; б.25; б.26; б.27; б.28; б.28А; б.29; б.3; б.31; б.32; б.33; б.34; б.35; б.4; б.5; б.6; б.7; б.8/13; б.9; 
- Харківський р-н, м.Люботин, вул.Мусоргського
б.10; б.12; б.13; б.14; б.15; б.17; б.19; б.20; б.21; б.21Б; б.22; б.24; б.25/2; б.27; б.29; б.3; б.4/101; б.5; б.6А; б.7; б.8; б.9; 
- Харківський р-н, м.Люботин, вул.Нежданової
б.10; б.11; б.12; б.13; б.2; б.2/А; б.29; б.3; б.4; б.5; б.6; б.8; б.9; 
- Харківський р-н, м.Люботин, вул.Низова
б.1; б.10; б.2; б.3; б.4; б.5/44; б.6; б.7; б.8; б.9; 
- Харківський р-н, м.Люботин, вул.Нова
б.11; б.13; б.15; б.15А; б.17; б.19; б.2; б.2А; б.4; б.5; б.7; 
- Харківський р-н, м.Люботин, вул.Одеська
б.10; б.11; б.12; б.14; б.16; б.17; б.18; б.19; б.2/89; б.20; б.21; б.22; б.23/2; б.24; б.26; б.27/54; б.28/43; б.3; б.30; б.32; б.34; б.4; б.5; б.7; б.8; б.9; 
- Харківський р-н, м.Люботин, вул.Олімпійська
б.5Е; б.74; 
- Харківський р-н, м.Люботин, вул.Олексіївська
б.11; б.13; б.14/33; б.15/22; б.16; б.2/29; б.3; б.4; б.5; б.6/2; б.7; б.8; б.9; 
- Харківський р-н, м.Люботин, вул.Полтавська
б.10; б.11; б.12/1; б.12/2; б.13; б.13А; б.14; б.15; б.16; б.16А; б.17; б.18; б.20; б.21; б.23; б.24; б.25; б.26; б.27; б.28/21; б.29; б.3; б.30/26; б.32; б.32А; б.34; б.36; б.4; б.5; б.6; б.7; б.7А; б.8; б.9; 
- Харківський р-н, м.Люботин, вул.Попова
б.1/2; б.1/9; б.10; б.11; б.12; б.13; б.14/А; б.15; б.16/10; б.17; б.18; б.19; б.2/11; б.20; б.21; б.22; б.23; б.25; б.28; б.29; б.3; б.30; б.31; б.32; б.33; б.34/16; б.35; б.4; б.5; б.6; б.7; б.8; б.9; 
- Харківський р-н, м.Люботин, вул.Пугачова
б.87; 
- Харківський р-н, м.Люботин, вул.Різдвяна
б.1/17; б.10; б.11/20; б.12; б.12А; б.13; б.13А; б.15; б.16; б.16/18; б.17; б.18; б.19; б.2/19; б.21; б.22; б.23; б.24; б.25; б.26; б.26А; б.27; б.29; б.3; б.31; б.32; б.33; б.4; б.5; б.6; б.7; б.8; б.9/17; 
- Харківський р-н, м.Люботин, вул.Ревчанська
б.10; б.101; б.102; б.103; б.105; б.106; б.107; б.108; б.108А; б.109; б.11; б.110; б.111; б.112; б.113; б.114; б.115; б.116; б.117; б.117А; б.119; б.12/33; б.120; б.121; б.123; б.124; б.125; б.127; б.129; б.12А; б.13; б.131; б.133; б.135; б.137; б.139; б.14/30; б.141; б.143; б.145; б.149; б.15; б.16; б.17; б.18; б.19; б.1А; б.1Б; б.20; б.21; б.22; б.23; б.24; б.25; б.26; б.27/1; б.28А; б.30; б.31; б.32; б.32А; б.33; б.34; б.34А; б.35; б.36; б.36/57; б.37; б.37А; б.38; б.39; б.4; б.40/64; б.41/12; б.42; б.43/15; б.45; б.46; б.47; б.48; б.49; б.5/30; б.50; б.52; б.53; б.53Б; б.53В; б.54; б.54А; б.55; б.57; б.59; б.61; б.62; б.63; б.64; б.65; б.66; б.68; б.68/А; б.69/101; б.7; б.70; б.70/А; б.70Б; б.71; б.72; б.73; б.74; б.75; б.76; б.77; б.78; б.79; б.80; б.81; б.82; б.83; б.84; б.85; б.86; б.87; б.88; б.9; б.90/; б.90/А; б.91; б.92; б.93; б.94; б.95/2; б.96; б.97; б.97А; б.99; 
- Харківський р-н, м.Люботин, вул.Рокоссовського
б.1; б.10; б.12; б.12А; б.13; б.14; б.14А; б.15; б.16; б.16А; б.17; б.17А; б.18; б.19; б.19А; б.1А; б.2; б.20; б.20А; б.20Б; б.21; б.21А; б.22; б.23; б.23А; б.24; б.24А; б.25; б.25А; б.25Б; б.25В; б.25Г; б.26; б.27; б.28; б.29; б.29А; б.2А; б.2Б; б.3; б.30; б.31; б.32; б.32А; б.33; б.34; б.34А; б.35; б.35А; б.36; б.36А; б.37; б.38; б.39; б.3А; б.40; б.41; б.43; б.45; б.47; б.49; б.4А; б.4Б; б.5; б.51; б.53; б.5А; б.6; б.6А; б.7; б.8; б.9; 
- Харківський р-н, м.Люботин, вул.Рябінова
б.10; б.12; б.14; б.16; б.18; б.2; б.3; б.3А; б.4; б.5; б.6; б.7; 
- Харківський р-н, м.Люботин, вул.Тімірязева
б.1; б.1А; б.2; б.3; б.3/1; б.4; 
- Харківський р-н, м.Люботин, вул.Технічна
б.1/А; б.12; б.13; б.14/3; б.15; б.16; б.17; б.18; б.19; б.2/А; б.20; б.21; б.22/13; б.23; б.25/15; б.3; б.3/А; б.4; б.4/1; б.4/2; б.5; б.6; б.6/2; б.6/8; б.7; 
- Харківський р-н, м.Люботин, вул.Толстого
б.1; б.10; б.11; б.12А; б.13; б.14; б.15; б.16; б.17; б.18; б.19; б.20; б.20А; б.21; б.22; б.24; б.26; б.2А; б.3; б.4; б.5; б.6; б.7; б.8; б.9; 
- Харківський р-н, м.Люботин, вул.Травнева
б.1/4; б.3; б.4; б.4/42; б.43; б.43А; б.45/1; б.47/2; б.49/1; б.5; б.52; б.6; б.63; б.65/1; б.67/2; б.69; б.7; б.71; б.73; б.75; б.79; б.79А; б.8; б.81; б.83; б.85; б.87; б.89; б.91; б.93; б.93А; б.95; б.97; б.99/2; б.БУДКА 26КМ; 
- Харківський р-н, м.Люботин, вул.Транспортна
б.24; б.32А; б.34; б.36; б.40; б.42; б.44; б.46; б.48; б.50; б.50А; б.52; б.54; б.56А; б.58; б.60; б.60А; б.62; б.62А; б.64А; б.64Б; б.64В; б.65; б.65А; б.66; б.66А; б.66Б; б.66В; б.67; б.68; б.72; б.74; б.76; б.78; 
- Харківський р-н, м.Люботин, вул.Уклонна
б.10; б.11/28; б.2; б.2/39; б.3; б.4; б.5; б.6; б.7; б.8; б.8 /А; б.8/Б; б.9; 
- Харківський р-н, м.Люботин, вул.Федорова
б.10/3; б.2/А; б.3; б.4; б.5; б.6; б.7; б.8; б.9; б.9А; 
- Харківський р-н, м.Люботин, вул.Херсонська
б.10; б.11; б.12; б.13; б.13/А; б.14; б.15; б.16; б.17; б.18; б.19; б.20; б.21; б.21/А; б.23; б.25; б.27; б.29; б.3; б.31; б.33; б.35; б.37; б.39; б.4; б.41; б.41А; б.43; б.45; б.47; б.47А; б.5; б.6; б.8; б.9; 
- Харківський р-н, м.Люботин, вул.Чайковського
б.11; б.12; б.12А; б.13/24; б.14; б.15; б.16; б.18; б.19/4; б.20; б.21; б.22; б.23; б.24; б.26/3; б.28; б.3; б.30/А; б.30А; б.32; б.34; б.36; б.38; б.4; б.40; б.5; б.6; б.7; б.8; б.9; 
- Харківський р-н, м.Люботин, вул.Челюскіна
б.10; б.100; б.101; б.102; б.103; б.104; б.105; б.106; б.107; б.108; б.109; б.11; б.110; б.111/1; б.112; б.114; б.116; б.117, кв.9; б.118; б.118, кв.12; б.119, кв.1; б.11А; б.12; б.13; б.14; б.14А; б.15/2; б.16; б.17; б.18; б.18А; б.20; б.21; б.22; б.23/1; б.25А; б.26/1; б.27; б.28; б.29/1; б.30/2; б.31/2; б.31А; б.32; б.33; б.34; б.34А; б.35; б.35А; б.36; б.37А; б.38; б.39; б.40/2; б.41А; б.42; б.44; б.45/48; б.46; б.47; б.48; б.49; б.5; б.50; б.51; б.52; б.52А; б.53; б.54/2; б.55; б.56/1; б.56/А; б.58; б.59/А; б.6/3; б.60; б.61А; б.65; б.66/1; б.67; б.68; б.69; б.69/А; б.7; б.70; б.71; б.72; б.73; б.74; б.75; б.76; б.77; б.78; б.79; б.8; б.80; б.80/А; б.81; б.81/А; б.82/А; б.83; б.84; б.84/А; б.85; б.86; б.86/А; б.87; б.88; б.89; б.8А; б.9; б.90; б.91/1; б.92; б.93; б.94; б.95; б.96; б.97; б.98; б.99; б.9А; б.КЗАВ; 
- Харківський р-н, м.Люботин, вул.Чепиги
б.30; б.36; б.4; 
- Харківський р-н, м.Люботин, вул.Червона
б.10; б.11; б.12; б.13; б.14; б.15/1; б.16; б.17/2; б.1А; б.20; б.21; б.22; б.28/5; б.2А; б.3; б.4; б.5; б.6; б.7; б.8; б.9; 
- Харківський р-н, м.Люботин, вул.Чехова
б.3; б.3/А; б.4; б.5; б.6; б.7/13; 
- Харківський р-н, м.Люботин, вул.Чкалова
б.10; б.11; б.12; б.14; б.16; б.18; б.20; б.22/10; б.3; б.3А; б.4; б.5; б.6; б.6А; б.7; б.8; б.9; 
- Харківський р-н, м.Люботин, вул.Шевченка
б.34; б.36; б.44; б.44/2/2; б.46; б.48; б.50; б.50А; б.52; б.52Б; б.54; б.56; б.56/2; б.58; б.60; б.61; б.64; б.64А; б.68; 
- Харківський р-н, м.Люботин, вул.Ширшова
б.10; б.11; б.12; б.13; б.14; б.15; б.16; б.17; б.19; б.2/37; б.21; б.23/93; б.3; б.5; б.6; б.7; б.8; б.9; 
- Харківський р-н, м.Люботин, пров.Вільний
б.10; б.11; б.12; б.13; б.3; б.4; б.4А; б.5; б.8; б.9; 
- Харківський р-н, м.Люботин, пров.Вінницький
б.11; б.13; б.15; б.3; б.4; б.4/А; б.5; б.6; б.7; б.8; б.9; б.9/2; 
- Харківський р-н, м.Люботин, пров.Валерія Лобановського
б.12А; б.13; б.14; б.16; б.19; б.20А; б.21; б.22; б.23; б.23/А; б.3; б.4; б.6; б.7/2; б.7А; б.8; б.9; б.9А; 
- Харківський р-н, м.Люботин, пров.Ватутіна
б.10; б.11; б.12; б.14; б.15; б.16; б.18; б.20; б.22; б.24; б.26; б.28; б.3; б.4; б.5; б.6А; б.7; б.8; б.9; 
- Харківський р-н, м.Люботин, пров.Героїв Афганців
б.1А; б.3; б.4; б.5А; б.6; б.7; б.8; б.9; 
- Харківський р-н, м.Люботин, пров.Глинки
б.1; б.10; б.12; б.1А; б.2; б.3; б.3А; б.4; б.6; б.8; 
- Харківський р-н, м.Люботин, пров.Гребельний
б.1; б.10; б.12; б.14; б.2/25; б.3; б.4; б.5; б.5А; б.6; б.7; б.7А; б.8; б.9; 
- Харківський р-н, м.Люботин, пров.Дуншовський
б.1; б.10; б.11; б.12; б.13; б.13А; б.14; б.15; б.16; б.17; б.18; б.19; б.2; б.20; б.21; б.22; б.23; б.24; б.25; б.26; б.27; б.28; б.29; б.3; б.30; б.4; б.5; б.5А; б.6; б.7; б.8; б.9; 
- Харківський р-н, м.Люботин, пров.Змагання
б.10; б.11; б.12; б.13; б.14; б.15; б.16; б.18; б.18А; б.2/58; б.20; б.22; б.22А; б.26; б.28; б.29; б.3; б.31; б.33; б.33А; б.35; б.4/49; б.5; б.6; б.7; б.8; б.9; 
- Харківський р-н, м.Люботин, пров.Караванський
б.1; б.10; б.11; б.11А; б.12; б.14; б.16; б.18; б.1Д; б.2/114; б.22; б.24; б.26; б.28/5; б.3; б.4; б.6; б.7; б.8; б.9; 
- Харківський р-н, м.Люботин, пров.Криничний
б.10; б.11; б.12А; б.13; б.1А; б.3; б.4; б.5; б.6; б.7; б.8; 
- Харківський р-н, м.Люботин, пров.Кузнецький
б.1/А; б.10; б.11; б.12; б.13; б.14; б.16; б.18; б.20; б.3; б.34; б.36; б.38; б.4; б.40; б.44; б.46; б.48; б.48А; б.5; б.6; б.7; б.8; б.9; 
- Харківський р-н, м.Люботин, пров.Муссорского
б.1/23; б.10; б.11; б.12; б.13; б.14; б.15; б.15Б; б.16; б.17; б.17А; б.18; б.22; б.24; б.3; б.5; б.6; б.7; б.9; 
- Харківський р-н, м.Люботин, пров.Озерний
б.1; б.10А; б.11; б.12; б.13; б.14; б.16; б.18; б.20; б.22/2; б.3; б.4; б.5; б.6; б.7; б.8; б.9; 
- Харківський р-н, м.Люботин, пров.Олексіївський
б.1; б.10; б.11; б.12; б.13; б.14; б.15; б.16; б.17; б.2; б.23; б.25/2; б.27; б.2А; б.3; б.4; б.5; б.6; б.7; б.8; б.9; 
- Харківський р-н, м.Люботин, пров.Попова
б.3/; б.3/А; б.4; б.5; б.6; б.7; б.8/3; 
- Харківський р-н, м.Люботин, пров.Різдвяний
б.10; б.12; б.14/30; б.14А; б.1А; б.4; б.5; б.5А; б.6; б.7/1; б.8; б.9; 
- Харківський р-н, м.Люботин, пров.Ревчанський
б.10; б.11; б.13; б.13А; б.15; б.17; б.19; б.1А; б.21; б.3; б.3А; б.4; б.6; б.7; б.9; 
- Харківський р-н, м.Люботин, пров.Сонячний
б.15/1; б.3; б.5; 
- Харківський р-н, м.Люботин, пров.Ставковий
б.4; б.4А; б.5; б.5А; б.6; б.7; б.8; 
- Харківський р-н, м.Люботин, пров.Технічний
б.1; б.12; б.14; б.16; б.18; б.2; б.20; б.22; б.24; б.26; б.3; б.4; б.5; б.6; б.7; б.8; б.9; 
- Харківський р-н, м.Люботин, пров.Федорова
б.4; б.6; 
- Харківський р-н, м.Люботин, пров.Хутірський
б.1; б.3; б.5; б.9; 
- Харківський р-н, м.Люботин, пров.Челюскіна
б.1; б.10; б.10/А; б.11; б.13/25; б.15/24; б.15/А; б.16; б.17; б.18; б.19; б.2/23; б.20; б.21/1; б.21/А; б.22; б.23; б.24; б.25; б.26; б.28; б.3; б.4; б.5; б.6; б.7/1; б.8; б.9/2; 
- Харківський р-н, м.Люботин, пров.Червоний
б.11; б.12/1; б.17/1; б.18; б.20; б.22; б.24; б.6; б.7/23; б.7А; б.8; б.9; б.9А; 
- Харківський р-н, м.Люботин, пров.Шаляпіна
б.1; б.11; б.4; б.4А; б.5/9; б.6; б.7; б.9; 
- Харківський р-н, м.Люботин, сад.тов.Запрудное
б.18; б.34; дч.1/БН; дч.16; 
- Харківський р-н, м.Люботин, туп.Транспортний 3
б.1; б.2А; б.4А; 
- Харківський р-н, м.Люботин, туп.Транспортний2
б.1; б.10; б.2; б.3; б.4; б.4А; б.8; 
- Харківський р-н, сел.Барчани, пров.Караванський
б.16; Харківський р-н, м.Люботин; 
Відключення електропостачання з 13.03.2024 09:00:40 по 13.03.2024 17:00:59
- Харківський р-н, м.Люботин
вул.Заводська; 
- Харківський р-н, м.Люботин, вул.Військова
б.28; 
- Харківський р-н, м.Люботин, вул.Заводська
б.17; б.18; б.20; б.23А; б.27, кв.2; б.3; 
- Харківський р-н, м.Люботин, вул.Підгосп
б.1; б.2; б.3; 
- Харківський р-н, м.Люботин, вул.Транспортна
б.1; б.3; б.9; 
- Харківський р-н, м.Люботин, вул.Челюскіна
б.180; 
- Харківський р-н, м.Люботин, сад.тов.Дріжджовик
сад.діл.64; 
- Харківський р-н, сел.Караван
вул.Берегова; вул.Тракторна; сад.тов.Шпагатчик; 
- Харківський р-н, сел.Караван, вул.Берегова
б.1; б.11; б.13; б.15; б.17; б.19; б.21; б.23; б.25; б.27; б.29; б.29А; б.3; б.31; б.33; б.33А; б.35; б.37; б.41; б.5; б.55; б.9; 
- Харківський р-н, сел.Караван, вул.Заводська
б.1; б.1, кв.1; б.1, кв.2; б.1, кв.4; б.1, кв.5; б.10; б.11; б.11, кв.1; б.11, кв.2; б.12; б.14; б.14, кв.1; б.15; б.15, кв.17; б.15, кв.4; б.17; б.19; б.1А; б.2, кв.1; б.2, кв.2; б.2, кв.3; б.2, кв.4; б.2, кв.5; б.2, кв.6; б.2, кв.7; б.2, кв.8; б.20; б.20, кв.1; б.20, кв.10; б.20, кв.11; б.20, кв.12; б.20, кв.13; б.20, кв.14; б.20, кв.15; б.20, кв.16; б.20, кв.2; б.20, кв.3; б.20, кв.5; б.20, кв.6; б.20, кв.7; б.20, кв.8; б.20, кв.9; б.21; б.23; б.25; б.25, кв.1; б.25, кв.2; б.25, кв.3; б.25, кв.4; б.25, кв.5; б.25, кв.6; б.25, кв.7; б.25, кв.8; б.27; б.29А; б.31; б.31, кв.1; б.31, кв.2; б.31, кв.3; б.31, кв.4; б.32; б.33; б.33, кв.1; б.34; б.34А; б.35; б.36; б.37; б.38; б.4, кв.1; б.4, кв.2; б.4, кв.3; б.4, кв.4; б.4, кв.5; б.40; б.44; б.5; б.5, кв.1; б.5, кв.2; б.5, кв.3; б.5, кв.4; б.5, кв.5; б.5, кв.6; б.5, кв.7; б.5, кв.8; б.6; б.64; б.6А; б.7; б.7/А; б.7В; б.8; б.8А, кв.1; б.9; б.9А; б.9А, кв.1; б.9А, кв.2; 
- Харківський р-н, сел.Караван, вул.Нестерова
б.10; б.10А; б.12; б.13; б.14; б.14А; б.15; б.17; б.2; б.3; б.4; б.5; б.6; б.7; б.8; б.9; 
- Харківський р-н, сел.Караван, вул.Новоселівська
б.11; б.13; б.13А; б.17; б.3; б.3А; б.5; б.5А; б.7; б.7А; б.9; 
- Харківський р-н, сел.Караван, вул.Підгосп
б.1; б.2; б.3; 
- Харківський р-н, сел.Караван, вул.Підлісна
б.1; б.12; б.12А; б.18; б.1А; б.2; б.20; б.4; б.4А; б.6; б.6А; б.8А; 
- Харківський р-н, сел.Караван, вул.Станіслава Шумицького
б.1; б.11; б.12/1; б.13; б.14; б.15/1; б.17; б.17А; б.17В; б.18; б.18Б; б.19; б.19Б; б.20; б.21; б.23; б.23А; б.24; б.25; б.25А; б.27/1; б.28; б.29; б.3; б.30; б.31; б.34; б.36; б.38; б.4/1; б.5; б.6; б.7; б.8; б.9; б.9А; 
- Харківський р-н, сел.Караван, вул.Тракторна
б.1/16; б.11; б.13; б.13А; б.15; б.2; б.2А; б.3; б.4; б.5; б.5А; б.7; б.9; 
- Харківський р-н, сел.Караван, пров.Новоселівський
б.10; б.2; б.4; б.6; б.8; 
- Харківський р-н, сел.Караван, пров.Сосновий
б.11; б.13; б.15; б.17; б.19; б.19А; б.21; б.22; б.23; б.23А; б.24; б.25; б.26; б.27; б.28; б.29; б.3; б.30; б.31; б.5; б.7; б.9; 
- Харківський р-н, сел.Караван, сад.тов.Люботинський
б.13; б.14; б.15; б.17; б.19; б.2; б.20; б.22; б.24; б.26; б.28; б.3; б.30; б.31; б.32; б.33; б.38; б.39; б.4; б.40; б.41; б.5; б.6; б.7; б.8; б.9; 

 




 Відключення електропостачання
Автор: Lubotin   Додано: 11 березня 2024   Переглядів:15   Категорія - [Головна, Відключення електропостачання]
 

Відключення електропостачання

з 12.03.2024 09:00:28 по 12.03.2024 17:00:59


- Харківський р-н, м.Люботин, вул.Білогірська
б.10; б.11; б.12; б.13; б.14; б.15; б.16; б.17; б.18; б.19; б.2/96; б.20; б.21; б.22; б.23; б.24; б.25; б.26; б.27; б.28; б.29; б.2А; б.3; б.30; б.31; б.32; б.33; б.34; б.35; б.38; б.39; б.4; б.41; б.43/26; б.6; б.7; б.8; б.9; 
- Харківський р-н, м.Люботин, вул.Коцюбинського
б.2/39; б.4/46; б.52; б.6; 
Відключення електропостачання з 12.03.2024 09:00:50 по 12.03.2024 17:00:59
- Харківський р-н, м.Люботин
вул.50 лет СССР; вул.Світла; 
- Харківський р-н, м.Люботин, в-дДмитрівський
б.2/56; 
- Харківський р-н, м.Люботин, вул.Білогірська
б.2; б.6; б.8; 
- Харківський р-н, м.Люботин, вул.Дмитрівська
б.51; б.51, кв.13; б.51А; б.53; б.53, кв.1; 
- Харківський р-н, м.Люботин, вул.Коцюбинського
б.1; б.18; 
- Харківський р-н, м.Люботин, вул.Кропивницького
б.7; 
- Харківський р-н, м.Люботин, вул.Світла
б.11; б.5; б.7, кв.1; б.7, кв.10; б.7, кв.11; б.7, кв.12; б.7, кв.13; б.7, кв.14; б.7, кв.15; б.7, кв.16; б.7, кв.2; б.7, кв.3; б.7, кв.4; б.7, кв.5; б.7, кв.6; б.7, кв.7; б.7, кв.8; б.7, кв.9; 

 




 Організація ветеранів м. Люботина вітає всіх жінок міської громади з Міжнародним жіночим днем – 8-Березня!
Автор: Lubotin   Додано: 8 березня 2024   Переглядів:18   Категорія - [Головна]
 

Організація ветеранів м. Люботина вітає всіх жінок міської громади з Міжнародним жіночим днем – 8-Березня!

Вітаємо найкращих жінок міської громади зі святом і бажаємо Перемоги і миру кожній родині.

 

У Люботинській ветеранській організації відбулася зустріч, присвячена Міжнародному жіночому дню 8 Березня, участь у якій взяв заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Вячеслав Рубан. Від імені міського голови Леоніда Лазуренка він передав щирі привітання зі святом, побажав ветеранам доброго здоров'я і найшвидшої Перемоги над російськими загарбниками. Щоб всі наші воїни, які нас захищають, повернулися живими і здоровими до своїх домівок і взяли активну участь у відбудові зруйнованих рашистами наших міст і сіл.

Голова Організації ветеранів Сергій Котихін подякував за привітання і зазначив, що керівництво міської громади завжди знаходило можливість для підтримки ветеранів, дітей війни і ветеранів праці. Він наголосив на тому, що нашим дітям також випала нелегка доля захищати нашу Батьківщину від ненависного ворога. І сьогодні вони беруть активну участь у бойових діях, і кожен їхній визвольний крок наближає нас до Перемоги. Але на, жаль, безжальна війна забирає життя наших воїнів. Присутні вшанували хвилиною мовчання полеглих у боях за Батьківщину.

Голова первинної ветеранської організації селища Караван, членкиня прес-центру ветеранської організації, керівник ветеранського ансамблю "Мрія" Лідія Кучерява напередодні жіночого свята написала вірші, присвячені цій даті і нашим визволителям.

Учасники зустрічі з задоволенням співали українські народні пісні, читали свої вірші, дякували всім, хто організував цю зустріч.

Вітаємо найкращих жінок міської громади зі святом і бажаємо Перемоги і миру кожній родині.

 

Микола Пархоменко - керівник прес-центра ветеранської організації м. Люботин

 




 Відключення електропостачання
Автор: Lubotin   Додано: 8 березня 2024   Переглядів:16   Категорія - [Головна]
 

Відключення електропостачання

з 11.03.2024 09:00:27 по 11.03.2024 17:00:59


- Харківський р-н, с.Санжари вул.Кільцева; вул.Спортивна; вул.Травнева; 
- Харківський р-н, с.Санжари, в-дСпортивний б.10А; б.2; б.3; б.4; б.7; 
- Харківський р-н, с.Санжари, в-дТравневий б.1; б.12A; б.2; б.2А; б.3; б.4; б.5; б.6; б.7; б.8; 
- Харківський р-н, с.Санжари, вул.Зернова б.12; б.13; б.15; б.18; б.1В; б.3; 
- Харківський р-н, с.Санжари, вул.Кільцева б.1; б.10; б.11; б.12; б.13; б.14; б.15А; б.16; б.17; б.18; б.18/20; б.19; б.2; б.21; б.22; б.24; б.25; б.26; б.27; б.28; б.2А; б.3; б.30; б.32; б.33; б.34; б.35; б.36; б.37; б.3А; б.4; б.43; б.44Б; б.45; б.47; б.48; б.49; б.5; б.51; б.53; б.55; б.59; б.6; б.61; б.8; б.9; 
- Харківський р-н, с.Санжари, вул.Спортивна б.101; б.103; б.105; б.107; б.109; б.111; б.113; б.115; б.117; б.119; б.121; б.123; б.125/А; б.13; б.15; б.16; б.16А; б.17; б.19; б.21; б.22; б.23; б.24; б.25; б.26; б.27; б.29; б.3; б.30; б.31; б.32; б.34; б.35; б.36; б.37; б.38; б.39; б.4; б.40; б.41; б.42; б.43/А; б.43А; б.44; б.45; б.46; б.47; б.48; б.5; б.50; б.51; б.53; б.54; б.55; б.56; б.57; б.58; б.59; б.5А; б.6; б.60; б.62; б.63; б.64; б.65; б.66; б.67; б.68; б.69; б.70; б.71; б.72; б.73; б.74; б.75; б.76; б.77; б.79; б.81; б.83; б.85; б.89; б.9; б.93; б.95; б.97; б.99; б.9А; 
- Харківський р-н, с.Санжари, вул.Травнева б.1; б.10; б.12; б.13; б.14; б.16; б.17; б.18; б.19; б.2; б.21; б.22; б.23; б.25; б.26; б.28; б.29; б.3; б.30; б.31; б.32; б.34; б.35; б.36; б.38; б.39; б.4; б.40; б.41; б.42; б.44; б.46; б.5; б.50; б.52; б.54; б.55; б.56; б.6; б.7; б.8; 
- Харківський р-н, с.Санжари, пров.Пшеничний б.1А; 
- Харківський р-н, с.Санжари, пров.Спортивний б.1; б.10; б.11; б.12; б.13; б.14; б.15; б.16; б.17; б.18; б.19; б.2; б.20; б.21; б.22; б.24; б.26; б.28; б.3; б.30; б.4; б.5; б.6; б.7; б.8; б.9; 
- Харківський р-н, с.Санжари, пров.Травневий б.10; б.11; б.12; б.13; б.14; б.15; б.16; б.17; б.18; б.19; б.20; б.21; б.22; б.23; б.24; б.25; б.26; б.27; б.29; б.3; б.31; б.3А; б.4; б.5; б.7; б.8; б.9; 
- Харківський р-н, с.Санжари, туп.Травневий б.10; б.2; б.5; 
- Харківський р-н, смт.Манченки вул.Маяковського; вул.Пушкіна; 
- Харківський р-н, смт.Манченки, в-дПокровський б.1; б.10; б.2; б.3; б.4; б.5; б.6; б.7; б.9; 
- Харківський р-н, смт.Манченки, в-дПушкіна б.25; б.4; б.5; б.6; 
- Харківський р-н, смт.Манченки, вул.Библиотечная б.2; 
- Харківський р-н, смт.Манченки, вул.Залізнична б.1; б.11; б.13; б.15; б.19А; б.3; б.7; б.9; 
- Харківський р-н, смт.Манченки, вул.Мерчанська б.18; 
- Харківський р-н, смт.Манченки, вул.Покровська б.1; б.10; б.11; б.11Б; б.12; б.13; б.14; б.15; б.18; б.19; б.2; б.21; б.22; б.22/А; б.23; б.24; б.24/А; б.25; б.27; б.27/А; б.28; б.29; б.3; б.30; б.31; б.31/А; б.32; б.32/А; б.33; б.33/А; б.34; б.36; б.37; б.38; б.39; б.4; б.40; б.40/А; б.42; б.44; б.48; б.5; б.50; б.6; б.7; б.9; 
- Харківський р-н, смт.Манченки, вул.Полтавська б.1; 
- Харківський р-н, смт.Манченки, вул.Пушкіна б.1; б.11; б.13; б.15; б.17; б.19; б.2; б.23; б.25; б.27; б.29; б.3; б.31; б.33; б.35; б.37/А; б.39; б.39А; б.4, кв.1; б.4, кв.2; б.4, кв.3; б.4, кв.4; б.4, кв.5; б.4, кв.6; б.4, кв.7; б.4, кв.8; б.41; б.43; б.45; б.5; б.6/11; б.7; б.8; б.9; 
- Харківський р-н, смт.Манченки, вул.Сковороди б.1; б.10; б.11; б.13; б.15; б.17; б.18; б.2; б.2А; б.3; б.4; б.5; б.6; б.7; б.8; б.8А; б.9; 
- Харківський р-н, смт.Манченки, вул.Торгова б.1; б.10; б.11А; б.12; б.13; б.14; б.16; б.17А; б.18; б.19; б.1А; б.2; б.20; б.21; б.22; б.23; б.24; б.25; б.26; б.27; б.28; б.28/8; б.29; б.2А; б.3; б.30; б.31; б.32; б.33; б.35; б.36; б.37; б.3А; б.4; б.41; б.43; б.4А; б.5; б.5А; б.5Б; б.6; б.6А; б.7; б.8; б.9; 
- Харківський р-н, смт.Манченки, вул.Шевченка б.24; 
- Харківський р-н, смт.Манченки, пров.Пушкіна б.1; б.10; б.3; б.4; б.5; б.6; б.7; б.8; 

 




 Шановні абоненти ВККУ
Автор: Lubotin   Додано: 8 березня 2024   Переглядів:0   Категорія - [Головна, Оголошення]
 

Шановні абоненти ВККУ

Люботинської міської ради!



У зв’язку з проведенням ремонтних робіт на мережі водопостачання за адресою: вул. Ціолковського, 9, 08.03.2024 року з 09.00 до 14.00 години (орієнтовно) буде припинено подачу води у вищевказаній будівлі.

Просимо вибачення за тимчасові незручності.

Адміністрація ВККУ Люботинської міської ради

Телефон для довідок 7412705




 9 березня Україна відзначає 210 років від Дня народження Тараса Шевченка
Автор: Lubotin   Додано: 8 березня 2024   Переглядів:16   Категорія - [Головна]
 

9 березня Україна відзначає 210 років від Дня народження Тараса Шевченка

– видатного українського поета, прозаїка, драматурга, художника, політичного і громадського діяча, Людини універсальних обдарувань та інтересів.

 

9 березня Україна відзначає 210 років від Дня народження Тараса Шевченка


  Усе його життя і творчість були присвячені волі, сталевому духові та нескореності українського народу.
   Саме зараз, під час війни за наші цінності та ідентичність, важливо належно вшанувати пам’ять про Тараса Шевченка – національного символа України. Адже саме за нашу культуру й історію, а також за вільне майбутнє так самовіддано борються всі українці. Поет завжди надихав нас на перемогу. Його слова «Борітеся – поборете» викарбувані у серці кожного патріота.

 




 Шановні жінки міської громади
Автор: Lubotin   Додано: 8 березня 2024   Переглядів:47   Категорія - [Головна]
 

Шановні жінки міської громади,

прийміть найщиріші вітання з нагоди Міжнародного жіночого дня!



 

    Ми живемо у дуже непростий час, і ви, дорогі жінки, вже третій рік щодня робите все можливе, а іноді й неможливе, щоб підтримати нашу Україну, бо сьогодні українська жінка – це справжній воїн на фронті й у тилу; вона в бронежилеті й у лікарняному халаті, це жінка-волонтер, що цілодобово забезпечує міцний тил і є надійною опорою для наших захисників, які перебувають у гарячих точках.
    На жаль, війна забирає у вас синів, чоловіків, братів і друзів. І це великий біль для нашої громади. Та я переконаний, що усі труднощі та негаразди минуть, і настане мир у нашій країні.
   Бажаю міцного здоров’я та щастя вам і вашим родинам. Нехай живими та здоровими повернуться додому усі, кого ви так дуже чекаєте.
    Весняного вам настрою, витримки та віри у свої сили і в Перемогу України!
    Зі святом! Все буде Україна!
 
З  найкращими  побажаннями  міський  голова   Леонід  ЛАЗУРЕНКО



 Герої не вмирають.
Автор: Lubotin   Додано: 7 березня 2024   Переглядів:24   Категорія - [Головна]
 

Герої не вмирають.

Роман Іващенко і Ігор Красніков.

 

Герої не вмирають. Герої не вмирають.


 

    Триває визвольна війна, що приносить тяжкі випробування і втрати. Україна мужньо бореться, і кожен день народжує нових героїв, які тримають країну на своїх плечах. Вони   – приклад мужності та патріотизму для всього світу. І щодня ми стаємо свідками того, як цвіт нашої нації сміливо виборює мирне майбутнє народу. Але війна кожного дня забирає життя.
   Сумні звістки про дві великі втрати надійшли до міської громади. Загинули мужні воїни і справжні патріоти, які з перших днів війни відчайдушно протистояли ворогові, непохитно вірили в перемогу і наближали її.
    Роман Іващенко і Ігор Красніков після початку повномасштабного вторгнення росії в Україну одні з перших вступили до Добровольчого формування територіальної громади № 1 «Варта». Із червня 2022 року перейшли до лав Збройних сил України і мужньо боронили рідну землю на сході України. Старший лейтенант Ігор Красніков захищав країну офіцером підрозділу розвідки бригади, старший сержант Іващенко Роман був кулеметником снайперського взводу.
    Красніков Ігор Вікторович, 17.12.1968 р. і Іващенко Роман Вікторович, 04.06.1980 р.н., загинули в один день, 02 березня 2024.р., в районі населеного пункту Куп’янськ Харківської області під час виконання бойового завдання, пов’язаного із захистом Батьківщини.
Висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким загиблих воїнів. Смерть сміливих захисників нашої держави є болючим ударом та втратою для батьків, сім’ї, друзів та всієї нашої громади, і  ще одним нагадуванням про те, якою ціною наші військові на передовій лінії оборони захищають Батьківщину.
    Схиляємо голови в глибокій скорботі і щиро сумуємо з приводу непоправної втрати.
    Ми не забудемо подвиг наших Героїв і ніколи не пробачимо ворогові смерті захисників.
Похорони загиблих захисників пройдуть сьогодні, 7 березня, на міських цвинтарях.



 Головне управління ДСНС України у Харківській області інформує
Автор: Lubotin   Додано: 6 березня 2024   Переглядів:33   Категорія - [Головна]
 

Головне управління ДСНС України у Харківській області інформує



Не знищуй українську землю. Не грай на боці окупантів.

Це палає природа Харківщини… Проте не завжди цьому причиною є ворог. Самі люди часто стають винуватцями того, що вогонь знищує величезні простори, наносить непоправну шкоду довкіллю, вбиває флору і фауну.
Вже біля 300 пожеж в природних екосистемах трапились в нашій області від початку року. І основною причиною виникнення цих пожеж є спалювання сухої рослинності.
Ми неодноразово попереджали про надзвичайну небезпеку таких дій, особливо на деокупованих територіях. Там, де велись інтенсивні бойові дії, подібні пожежі можуть призвести до детонування боєприпасів, що не розірвались. Це пряма загроза для життя рятувальників .
Пам’ятайте. Під час дії воєнного стану в країні паліїв притягують до кримінальної відповідальності за статтею 113 «Диверсія» Кримінального Кодексу України, за якою передбачається покарання порушника у вигляді позбавлення волі терміном від 10 до 15 років.

 




 Згадаємо полеглого Героя
Автор: Lubotin   Додано: 6 березня 2024   Переглядів:24   Категорія - [Головна]
 

Згадаємо полеглого Героя.

Олег Коплик



   Триває війна, в якій Україна виборює свою свободу і незалежність, але на шляху до великої Перемоги втрачає своїх найкращих синів.
   Рік тому у шпиталі від отриманих під містом Бахмутом ран помер Коплик Олег Геннадійович. Він до останнього подиху захищав Україну і поклав життя, захищаючи рідну землю в найгарячіших точках фронту від російських окупантів.
   За волю України наші Герої віддають найцінніше – власне життя. Імена їх вже навіки вписані в історію нашої країни.
Указом Президента України за особисту мужність, виявлену у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане виконання військового обов’язку,  орденом “За мужність” ІІІ  ступеня нагороджено старшого сержанта Коплика Олега Геннадійовича (посмертно). (Указ 578/2023 від 12 вересня 2023 р.)
Вічна пам’ять і слава українському воїну!
Ми незабудемо й не пробачимо ворогові жодного забраного ним життя.
Герої не вмирають!
 
Олегу Коплику - Герою присвячується !
Серце стискає і застигли сльози,
Навіщо знов з'явилися морози?
Весне несе любов, навіщо втрата,
Що сина забира, батька і брата?
Хто відповість, той ворог, що убив?
Нікчемний назавжди життя твоє згубив.
Та не кружляйте ворони прокляті,
Не буде прощення вам в Українській Хаті.
І ти сказав:«Ще трішки почекайте,
Вже Перемога скоро, знайте.
Ми Україну не дамо катюзі
І він отрима скоро по заслузі.»
Ти все зробив, щоб захистить нас, Сину
І о дев'ятій, ми мовчатимо хвилину,
І кожен день ми будем пам'ятати
Тебе, Герою, що пішов нас захищати.
А ти, Синочку, наш Герой навіки!
Весной почуєм журавлів курлики
І будем знать, що серед них і ти,
Ти нам крилом махни із висоти...
Слава Героям України!
        (Олена Єременко).

 




 Сьогодні в Манченках відкрився адміністративний центр Люботинської міської територіальної громади
Автор: Lubotin   Додано: 5 березня 2024   Переглядів:26   Категорія - [Головна]
 

Сьогодні в Манченках відкрився адміністративний центр Люботинської міської територіальної громади

Послуги будуть доступні щовівторка з 9:00 до 14:00 год. Керівниками Люботитнської міської ради щосереди буде здійснюватися прийом громадян з 9:00 до 12:00 год.



 

 

Відремонтована будівля центру оснащена меблями та сучасною технікою зі спеціалізованим програмним забезпеченням. У віддаленому робочому місці адміністратора ЦНАП будуть надаватися послуги, крім того, тут можна буде отримати повні консультації та допомогу в оформленні документів по всім адмінпослугам ЦНАПу міської громади, а це більше 339 послуг. Також спеціалістами Управління соціального захисту населення будуть надаватися громадянам соціальні послуги.

Міський голова Леонід Лазуренко зазначив, що відкриття оновленого адмінцентру міської громади забезпечить мешканцям віддалених територій доступність, оперативність, своєчасність надання адміністративних послуг і мінімізує кількість процедурних дій, необхідних для їх отримання.

Ці послуги офлайн будуть доступні щовівторка з 9:00 до 14:00 год.

Щосереди в адмінцентрі керівниками Люботинської міської ради буде здійснюватися прийом громадян з 9:00 до 12:00 год.

 

 

Сьогодні в Манченках відкрився адміністративний центр Люботинської міської територіальної громади Сьогодні в Манченках відкрився адміністративний центр Люботинської міської територіальної громади

Сьогодні в Манченках відкрився адміністративний центр Люботинської міської територіальної громади