Веб-портал міста Люботин » Головна » Шановні люботинці.

 Шановні люботинці.
Автор: Svetlana   Додано:28 березня 2018   Переглядів:522   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 1)

Шановні люботинці.

 

Ми всі хочемо бачити наше місто красивим, процвітаючим, самодостатнім, чистим, прогресивним, розвинутим. Ми хочемо бачити усмішки на обличчях наших жителів, гордість за те, що вони проживають у місті Люботин – нашому рідному місті.

І одна із проблем, яку необхідно вирішити для досягнення цієї мети – дороги.

Міська влада прикладає всіх зусиль для утриманню у безпечному для дорожнього руху стані автомобільних доріг та вулиць. І робимо ми це конкретними справами.

Починали ми у 2016 році з поточного ямкового ремонту. Безліч ямок, яка «виповзла» після зими, спричинила багато проблем для наших водіїв. Протягом року міськвиконком прикладав максимум зусиль для налагодження роботи по ремонту, пошуку взаємопорозумінь з підрядниками, залученню коштів інвесторів.

І уже в 2017 році місто приступило до ремонту дорожнього покриття «картами», що покращило якість робіт. І ділянки доріг, на яких проводили ремонти залучені підрядники, до цього часу у справному стані, навіть незважаючи на критичні погодні умови цієї зими.

Але ми хочемо ще більше зробити у цьому напрямку, отримати ще більш якісні дороги.

І в цьому ми розраховуємо і на депутатський корпус, який з порозумінням відноситься до ініціатив міської влади, і на порозуміння і підтримку мешканців міста. Дякуємо вам усім за співпрацю і підтримку.

На сьогоднішній день ми ставимо перед собою завдання збільшення об’єму ремонтних робіт та ще більш якісного його виконання. У 2018 році планується виконання капітального ремонту доріг по вул. Шмідта (планується виділення 680 тис. грн.), вул. Станіслава Шумицького (планується виділення 1500 тис. грн.) та вул. Караванська (планується виділення 600 тис. грн.). На ці вулиці вже розроблена кошторисна документація.

Спільно зі спеціалістами у березні місяці проведено додаткове обстеження доріг та тротуарів міста, заплановано проведення поточного ремонту більше 20 вулиць міста на загальну суму майже 4000 тис. грн. Ремонт планується розпочати уже у квітні поточного року

Додатково після цього обстеження, враховуючи стан доріг та крайню необхідність їх ремонту, додатково плануємо проведення капітального ремонту доріг по вул. Шевченка, Злагоди, Слобожанській та Полтавський шлях. І ми це зробимо!

Фінансування проведення робіт проводиться із залучення коштів міського та обласного бюджетів.

Закликаємо усіх люботинців до співпраці і порозуміння.

Закликаємо і водіїв з порозумінням віднестися до тимчасових незручностей, які виникнуть при проведенні робіт. Розраховуємо на вашу увагу при підтриманні безпеки дорожнього руху, взаємоповазі водіїв та пішоходів.

Давайте усі разом все ж таки перетворимо наше рідне місто Люботин на «Перлину Слобожанщини»!

Дякуємо!

 

Начальник відділу з питань розвитку
інфраструктури міста та благоустрою
С. М. Кислий