Веб-портал міста Люботин » Головна » Розширене засідання міського Штабу щодо організації відпочинку та оздоровлення дітей у 2018 році

 Розширене засідання міського Штабу щодо організації відпочинку та оздоровлення дітей у 2018 році
Автор: Chekardina   Додано:2 квітня 2018   Переглядів:464   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

30 березня 2018 року  у залі засідань виконавчого комітету Люботинської міської ради відбулося розширене засідання міського Штабу щодо організації відпочинку та оздоровлення дітей у 2018 році. Участь у засіданні прийняли керівники таборів з денним перебуванням, що будуть працювати на базі ЗЗСО міста, члени міського Штабу, а також    були запрошені представник Харківського район управління  ГУ ДСНС у Харківській області Савченко В.В. та начальник Люботинського міського відділу ГУ Держпродспоживслужби в Харківській області Ільченко О.С.

На засіданні були розглянуті питання:

  1. Затвердження списку дітей пільгових категорій, що будуть оздоровлюватися у заміських оздоровчих закладах за кошти державного та міського бюджету за попередньо поданими даними від ЗЗСО міста.
  2. Організація підготовчих заходів щодо забезпечення своєчасного відкриття та належної роботи таборів з денним перебування та базі закладів загальної середньої освіти.
  3. Розгляд проекту плану заходів щодо організації підготовки до оздоровчої кампанії 2018 року.
  4. Вимоги ДСНС по підготовці оздоровчих закладів до роботи.
  5. Вимоги Держпродспоживслужби по підготовці оздоровчих закладів до роботи.

За підсумками засідання було відмічено, що підготовча робота щодо організації відпочинку та оздоровлення дітей у місті має системний характер. У закладах проводиться необхідна підготовча робота щодо організації безпечних умов перебування, належного харчування та змістовного дозвілля дітей.

 

Начальник відділу у справах молоді та спорту

С.І. Лазоренко

 

Розширене засідання міського Штабу щодо організації відпочинку та оздоровлення дітей у 2018 році