Веб-портал міста Люботин » Головна » Зроби своє рідне місто чистим і красивим!

 Зроби своє рідне місто чистим і красивим!
Автор: Chekardina   Додано:23 квітня 2018   Переглядів:996   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

Зроби своє рідне місто чистим і красивим!


21 квітня в рамках проведення щорічної акції «За чисте довкілля» виконком міської ради провів загальноміський суботник із благоустрою в улюбленому місці відпочинку – центральному парку.

Навколо доброї справи згуртувалися працівники виконкому, підприємств та організацій міста. Дружно і завзято очищали територію від опалого листя, побутового сміття, щоб поліпшити естетичний і санітарний стан парку. По завершенню робіт усіх трудівників пригостили смачною кашею.

Активну участь в суботнику прийняли  працівники установ, прибираючи на своїх територіях, мешканці мікрорайонів, партійні осередки.

Через соціальні мережі запрошували усіх бажаючих, і приємно відзначити, що до участі в прибиранні парку долучилися і активні громадяни: Сергій Котихін, Геннадій Іщенко, Ганна Толстоп’ятова, Ганна Крамаренко, В’ячеслав Яловенко, Любов Бабенко і Ганна Сидоренко.

Любов до рідного міста не декларується, а виявляється в тому, як людина дбає про красу і лад  навколишнього середовища. І саме від нас залежить, щоб  рідне місто стало гарним і затишним.

Дуже сподіваємося на те, що громадяни міста будуть екологічно свідомими, берегтимуть природу і чистоту своїх парків та лісів. Адже загальновідомо, що чисто не там де прибирають, а там де не смітять.

Виконком міської ради вдячний усім, хто взяв участь у загальноміському суботнику,та просить завершити прибирання закріплених територій найближчим часом.

 Інформація. Під час проведення загальноміського суботника було прибрано територію центрального парку, парку «Перекошка», лісопарку «Гиївка»,  скверів міста, частину прибудинкових територій – загальна орієнтовна площа 480 га. Ліквідовано 6 стихійних звалищ на даних територіях, загальним об’ємом близько 197 м куб. На території парку та скверу «Перекошка» висаджено 45 дерев (25 сосен, 10 лип та 10 дубів). У суботнику взяло участь близько 4445 осіб, у тому числі учнівської та студентської молоді – близько 1900 осіб, представників громадських організацій – 95 осіб; 21 підприємство, організація, установа, заклад та 24 ФОП.


 

Радник міського голови

Л. Куденко

 

 

Зроби своє рідне місто чистим і красивим!

 

 

Зроби своє рідне місто чистим і красивим!

 

Зроби своє рідне місто чистим і красивим!

 

Зроби своє рідне місто чистим і красивим!

 

Зроби своє рідне місто чистим і красивим!