Веб-портал міста Люботин » Головна » М. Люботин бере участь у пересувній виставці «Харківщина: туристичні відкриття»

 М. Люботин бере участь у пересувній виставці «Харківщина: туристичні відкриття»
Автор: Chekardina   Додано:24 травня 2018   Переглядів:812   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 1)

М. Люботин бере участь у пересувній виставці «Харківщина: туристичні відкриття»


Експозиція «Харківщина: туристичні відкриття» розпочала роботу 18 травня й триватиме до жовтня.Її відкриття відбулося на території Національного літературно-меморіального музею Г.С. Сковороди (Харківська область, Золочівський район, с. Сковородинівка, вул. Приозерна, 3).

За словами директора Обласного комунального закладу «Харківський організаційно-методичний центр туризму» Валентини Холодок, виставка покликана популяризувати серед місцевого населення і гостей регіону внутрішній туризм, привертати увагу до туристичних атракцій та просуває нові пропозиції відпочинку на Харківщині.

«Відтепер для туристів й жителів області, які самостійно мандрують Харківщиною, в демонстраційній зоні музею «ЕкоКомора» представлено цікаву інформацію про можливості туристичного відпочинку: світлини-банери, карти, пізнавальну туристичну поліграфію, відеоматеріали, які викликають живий емоційний відгук, - розповіла Валентина Холодок. - На єдиному стенді туристичних пропозицій екскурсоводи зможуть ознайомити туристів з інформацією про відомі та поки що маловідомі туристичні дестинації всієї Харківщини».

У Сковородинівці виставка працюватиме до 8 липня (включно) за графіком роботи музею (без вихідних з 8:00 до 17:00, перерва - з 12:00 до 12:45).

Також у межах заходу фахівці з туризму, делегації районних державних адміністрацій та виконкомів міст обласного значення, об’єднаних територіальних громад, а також представники туристичної спільноти взяли участь у семінарі-тренінгу «Екологічний туризм. Місцеві ініціативи – нові можливості» й отримали необхідну інформацію для розвитку екотуризму на своїх територіях.

Довідка. Пересувна виставка «Харківщина: туристичні відкриття» буде функціонувати з травня до жовтня 2018 року на базі закладів культури і туристичних об’єктів Харківської області.

Організатори: Харківська обласна державна адміністрація, Управління культури і туризму, Обласний комунальний заклад «Харківський організаційно-методичний центр туризму», Харківська обласна рада, Обласний комунальний заклад «Національний літературно-меморіальний музей Г.С. Сковороди».

 

Джерело: http://kharkivoda.gov.ua/news/92949

 

М. Люботин бере участь у пересувній виставці «Харківщина: туристичні відкриття»

 

М. Люботин бере участь у пересувній виставці «Харківщина: туристичні відкриття»