Веб-портал міста Люботин » Головна » Наша люботинська земля завжди була щедра на юні таланти. 2 червня у міському парку відбувся гала-концерт та церемонія нагородження переможців міського дитячого фестивалю-конкурсу мистецтв «Люботинські джерела»

 Наша люботинська земля завжди була щедра на юні таланти. 2 червня у міському парку відбувся гала-концерт та церемонія нагородження переможців міського дитячого фестивалю-конкурсу мистецтв «Люботинські джерела»
Автор: Chekardina   Додано:4 червня 2018   Переглядів:410   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

Літня днина,

Сонце пестить небеса.

В центрі всесвіту – дитина –

Цвіт життя, його краса!


Під таким гаслом у міському парку пройшло яскраве свято з нагоди Дня захисту дітей – фестиваль-конкурс «Люботинські джерела».

Розпочалося воно зранку різноманітними розвагами та атракціонами: на малечу чекали надувні гірки, батути, страйкбольний тир, атракціон 3D. На майданчику дітлахів розважав клоун Шурик.

 Веселе дійство було наповнене багатогранністю талантів. Тут свою творчість  представляли вихованці  навчальних закладів у номінаціях: «Малюнок і живопис»,«Декоративно-прикладне мистецтво», «Акторська майстерність», «Інструментальне мистецтво», «Вокальне мистецтво», «Хореографія»;творчі майстер-класи з живопису проводили педагоги із обласної школи-інтернату «Дивосвіт».

На великій сцені протягом усього святкового дня проходив гала-концерт фестивалю «Люботинські джерела», де виступали переможці конкурсу та проходила церемонія їх нагородження.

Міський голова Л.І. Лазуренко привітав дітей і дорослих зі святом і відзначив, що у місті живуть найталановитіші діти, які беруть участь у престижних конкурсах і завжди посідають призові місці. Міськарада піклується про дітей і максимально все робить для того, щоб їм у місті було комфортно вчитися і відпочивати. Також підкреслив, що із обласного бюджету виділені кошти на ремонт Будинку культури, який розпочнеться незабаром.  Зараз завершується ремонт МНВК, де буде в подальшому розміщений відділ освіти і це дасть можливість дітям повністю зайняти Будинок дитячої і юнацької творчості для роботи у гуртках. 

Депутат обласної ради, директор регіональної філії «Південна залізниця» М.Г. Уманець, привітав учасників свята та наголосив на тому, що голова ХОДА Ю.О. Світлична велику увагу приділяє реалізації усіх соціально-значущих програм у містах і районах області і він, як депутат, буде всебічно сприяти тому, щоб у місті Люботині громаді комфортно жилося.

Глядачі змогли насолодитися неперевершеними, яскравими талантами вихованців музичної школи, вокалістів і дитячих колективів: вокального ансамблю «Нон-стоп», танцювальних колективів «Монреаль», «Ай білів», «Енергія», «Азарт» театрального колективу «Арлекін». Усі переможці отримали дипломи і подарунки – чашки та футболки із логотипом фестивалю.

Кіра Бакуліч – учасниця всеукраїнського проекту «Круче всех» і рекордсмен книги рекордів України за виготовлення найменшої фігурки з пластиліну -  відзначена грамотою і подарунком.

А наші молоді сім’ї продемонстрували хорошу спортивну форму в конкурсі «Мама, тато, я – спортивна сім’я», де перше місце посіла сім’я Халецьких.  У залі професійного ліцею залізничного транспорту проходив турнір із боксу, участь у якому взяли біля 100 спортсменів.

Упродовж всього дня панувала чудова атмосфера та веселий настрій. Щиро віриться в те, що це  яскраве і веселе дійство запам’ятається надовго малечі й дорослим. А нашим дорогим дітям побажаємо змістовного відпочинку під час канікул, веселих подорожей та яскравих вражень від них.

 

Радник міського голови

Лідія Куденко

 

Фото в "Галереї міста"  https://lubotin.imgur.com/