Веб-портал міста Люботин » Головна » На Харківщині стартував конкурс митців «Ненька» до Дня Незалежності України

 На Харківщині стартував конкурс митців «Ненька» до Дня Незалежності України
Автор: Chekardina   Додано:3 липня 2018   Переглядів:837   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

 

На Харківщині стартував конкурс митців «Ненька» до Дня Незалежності України

На Харківщині стартував конкурс митців «Ненька» до Дня Незалежності України

 

Підсумком конкурсу стане виставка кращих робіт, яка буде експонуватися з 16 серпня по 1 вересня 2018 року.

Галерея «Мистецтво Слобожанщини» запрошує скульпторів, художників, майстрів декоративно-ужиткового  мистецтва та фотографів до участі в конкурсі «Ненька», ініційованого КЗ «ООМЦКМ» та присвяченого Дню Незалежності України. 

Конкурс підіймає такі теми, як материнство, любов до Батьківщини, усвідомлення себе, як частини України, і України – як частини світу. 

Для участі треба надіслати заявку (кількість робіт - не більше 5-ти, із зазначенням формату робіт, технікою виконання, назвою робіт та роком створення, невеликою біографічною довідкою з фотокарткою та контактним телефоном) до 30 липня 2018 року на адресу галереї: oblgallerymc@gmail.com.

До підсумкової виставки увійдуть кращі з надісланих робіт, які будуть відібрані організаторами. До оргкомітету залучені експерти з галузі мистецтвознавства за згодою для об’єктивного оцінювання конкурсу.

На відкритті виставки будуть оголошені переможці конкурсу, які будуть нагороджені дипломами, а автори, що посядуть перші місця в кожній номінації (живопис, графіка, скульптура, декоративно-ужиткове мистецтво, фотографія та дитячий малюнок) у 2-х вікових категоріях (від 5-ти до 9-ти та від 10-ти до 15-ти), матимуть можливість провести в галереї «Мистецтво Слобожанщини» власну творчу зустріч та  виставку переможців конкурсу митців «Ненька» у 2019 році. З кожним з авторів – учасників проекту адміністрація галереї зв’яжеться особисто.

Довідки - за тел.: (057) 717-10-40, 705-15-50; (098) 786-48-86.

 

Джерело: http://kharkivoda.gov.ua/news/93678