Веб-портал міста Люботин » Головна » Безпека дорожнього руху та правила поведінки

 Безпека дорожнього руху та правила поведінки
Автор: Svetlana   Додано:12 липня 2018   Переглядів:569   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

Безпека дорожнього руху та правила поведінки

 

 За 2017 рік на автодорогах України сталося більше 162 тисяч випадків ДТП, в яких загинуло більше 3,4 тисяч людей і травмовано близько 35 тисяч.

 За три  місяці 2018 року сталося більше  34,6 тисяч випадків ДТП, у тому числі більш ніж к 4,2 тисячі випадках були потерпілі. Внаслідок ДТП загинуло більше 500 людей і більше 5,4 тисячі травмовано. Основними причинами дорожньо-транспортних пригод є перевищення безпечної швидкості руху (889 ДТП), порушення правил маневрування (381 ДТП), проїзду перехресть (236 ДТП), недодержання безпечної дистанції(219 ДТП) і порушення правил проїзду  пішохідних переходів (199 ДТП).

 У рамках Десятиліття дії з забезпечення безпеки дорожнього руху 2011-2020 років,проголошеною Резолюцією Генеральної Асамблеї Організації Об'єднаних Націй, з 21 по 27 травня 2018 року організовується проведення Тижня безпеки дорожнього руху. Основна задача -  привернути увагу до проблем травматизму та смертності на дорогах, виконання профілактичних заходів, спрямованих на забезпечення безпеки руху на автомобільних дорогах України, в тому числі  заходів щодо забезпечення безпеки руху при перетині залізничних переїздів та зниження рівня аварійності в межах їх дій.

  Протягом 3 місяців 2018 року на залізничних  переїздах 23 км, в межах зупиночної платформи Водяне та  27 км  поблизу зупиночної платформи Любівка порушень правил проїзду водіями автотранспортних засобів допущено не було. Ці показники говорять про те, що громадяни стали сумлінніше відноситися до свого життя, виконуючи при цьому елементарні Правила безпеки.

 Слід зазначити, що між зупиночною платформою Водяне та станцією Люботин розташований  об’єкт, який відноситься до високого рівня небезпеки - це залізобетонний міст. Неодноразово допускаються випадки знаходження на ньому дітей, які   бавляться на ньому, можуть навіть накладати на залізничні рейки каміння. При проході по таких рейках вагонів чути грохіт коліс. Це може привести до тяжких наслідків.

Шановні мешканці міста Люботин!

  Громадяни, які порушують Правила безпеки громадян на залізничному транс-порті України , несуть відповідальність згідно з чинним законодавством України.

Давайте збережемо своє життя та життя інших громадян!

 

Головний інженер  дистанції колії

М.В.Солодовник