Веб-портал міста Люботин » Головна » Клієнти ТОВ «ХАРКІВГАЗ ЗБУТ» отримали ще один варіант безкомісійної оплати за газ

 Клієнти ТОВ «ХАРКІВГАЗ ЗБУТ» отримали ще один варіант безкомісійної оплати за газ
Автор: Svetlana   Додано:19 липня 2018   Переглядів:639   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

Клієнти ТОВ «ХАРКІВГАЗ ЗБУТ» отримали ще один варіант безкомісійної оплати за газ

 

  ТОВ «ХАРКІВГАЗ ЗБУТ» надає клієнтам вже другий варіант оплати за спожитий газ без додаткової комісії банків.

   В Харкові розрахуватись за газ без сплати комісіїї за прийом платежу можливо вже двома способами: через Особистий кабінет на сайті 104.ua, отримавши картку платіжної системи EasyPay, або скориставшись єдиною квитанцією на оплату комунальних послуг ПАТ «Мегабанк».

   «Для зручності і комфорту своїх клієнтів, наразі ТОВ «ХАРКІВГАЗ ЗБУТ» створив два способи, що дозволять оплатити за газ без комісії – це Особистий кабінет і єдина квитанція на оплату житлово-комунальних послуг. При цьому, в єдиній квитанції зазначається стан особового рахунку, розмір нарахувань за газ, наявність у споживача субсидії. Отримати більш деталізовану інформацію або проконсультуватись з газових питань можливо через Особистий кабінет на сайті 104.ua», - зазначила начальник відділу розрахунків за газ ТОВ «ХАРКІВГАЗ ЗБУТ» Тетяна Харченко.

   Для замовлення картки EasyPay необхідно в Особистому кабінеті обрати розділ «заплатити онлайн» та потрібний платіжний сервіс, залишити контактний номер телефону. В подальшому, при здійсненні онлайн-розрахунків за газ, клієнти ТОВ «ХАРКІВГАЗ ЗБУТ» можуть розраховуватись за паливо без черг, комісії та в зручний для себе час.

  Також подивитись стан особового рахунку та безкомісійно сплатити послуги газопостачання стало можливо за допомогою єдиної квитанції на оплату житлово-комунальних послуг.

   Загалом, сплачувати за спожитий газ мешканці Харкова та області можуть в 7 банківських установах, з якими ТОВ «ХАРКІВГАЗ ЗБУТ» укладено договори на прийом та обробку платежів, в відділеннях Укрпошти, через засоби самообслуговування, платіжні інтернет – платформи, Особистий кабінет на сайті 104.ua.

   Довідка: ТОВ «ХАРКІВГАЗ ЗБУТ» здійснює постачання природного газу на території Харківської області (в т.ч. м. Харків) з 01 липня 2015р. Підприємство обслуговує більше 960 тис. побутових споживачів регіону.