Робоча зустріч
Автор: Svetlana   Додано:25 липня 2018   Переглядів:505   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 1)

  24 липня до м. Люботина із робочим візитом завітали заступник голови Харківської обласної державної адміністрації Вадим Данієлян і депутат обласної ради Микола Уманець.

  У ході візиту вони взяли участь у роботі пленарного засідання сесії міської ради та відвідали об’єкти соціальної інфраструктури. Поважні гості ознайомилися зі станом виконаних ремонтних робіт у Комунальному закладі «Люботинська міська лікарня» та зустрілися з колективом лікарні.

  Міський голова Леонід Лазуренко відзначив, що влада значну увагу приділяє реформуванню медичної галузі – зараз триває реорганізація закладів (об’єднання обох лікарень), і незабаром на базі КЗ «Люботинська міська лікарня» буде створений потужний лікувальний заклад – Комунальне некомерційне підприємство «Люботинська міська лікарня». У рамках медичної реформи проведені капітальні ремонтні роботи у КЗОЗ «Центр первинної медико-санітарної допомоги», дитячій консультації поліклінічного відділення, на першому і другому поверхах поліклініки.

Робоча зустріч

  Посадовці оглянули й інші об’єкти інфраструктури, у яких найближчим часом за рахунок коштів міського і обласного бюджетів будуть проведені ремонтні роботи: заклад дошкільної освіти (ясла-садок № 5) по вул. Джерелянській, Будинок культури, Будинок дитячої і юнацької творчості та буде продовжено ремонт у приміщенні поліклініки новоствореного КНП  «Люботинська міська лікарня» по вул. Шевченка.

  Вадим Данієлян наголосив, що міською владою проводяться значні роботи з благоустрою містa: ремонтуються дороги, освітлюються вулиці, ремонтуються об’єкти соціально-культурної сфери, але в цьому напрямку ще слід багато зробити, і в цьому буде дієва підтримка обласної державної адміністрації та голови ХОДА Юлії Світличної.