Веб-портал міста Люботин » Головна » Оголошення про проведення конкурсу на посаду директора Караванської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Люботинської міської ради Харківської області

 Оголошення про проведення конкурсу на посаду директора Караванської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Люботинської міської ради Харківської області
Автор: Svetlana   Додано:27 липня 2018   Переглядів:848   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 2)

Оголошення про проведення конкурсу

на посаду директора Караванської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Люботинської міської ради Харківської області

   У зв’язку із закінченням строку дії контракту, оголошується конкурс на посаду директора Караванської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів  Люботинської міської ради Харківської області.

1. Місцезнаходження Караванської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів: 62436 Харківська обл., с. Караван, вул. Заводська, 16.

2. Найменування посади: директор закладу загальної середньої освіти, умови оплати праці: відповідно до чинного законодавства (посадовий оклад 5001 грн.)

Посадовий оклад, надбавки, доплати та премії встановлюються згідно контракту, відповідно до постанов Кабінету Міністрів України від 14.12.2016 № 974 «Про внесення змін у додаток 2 до постанови Кабінету Міністрів України від 30.08.2012 № 1298» та від 28.12.2016 № 1037 «Про оплату праці працівників установ та організацій окремих галузей бюджетної сфери», статті 3 Закону України від 06.12.2016 № 1774–VІІІ «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України».

3. Кваліфікаційні вимоги до керівника закладу відповідно до Закону України «Про загальну середню освіту»: Посаду керівника закладу загальної середньої освіти незалежно від підпорядкування, типу і форми власності може обіймати особа, яка є громадянином України, має вищу освіту ступеня не нижче магістра та стаж педагогічної роботи не менше трьох років, а також організаторські здібності, фізичний і психічний стан якої не перешкоджає виконанню професійних обов’язків.

4. Перелік документів, які необхідно подати для участі у конкурсному відборі, та строки їх подання:

- заяву про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»;

- автобіографію та/або резюме (за вибором учасника конкурсу);

- копію документа, що посвідчує особу та підтверджує громадянство України;

- копію документа про вищу освіту не нижче ступеня магістра (спеціаліста);

- копію трудової книжки чи інших документів, що підтверджують стаж педагогічної діяльності не менше трьох років на момент їх подання;

- довідку про відсутність судимості;

- мотиваційний лист, складений у довільній формі.

Особа, яка подає документи, відповідає за достовірність поданої нею інформації.

Особа може надавати додаткову інформацію стосовно своєї освіти, досвіду роботи, професійного рівня тощо.

Визначені у цьому пункті документи подають особисто (або подає уповноважена згідно з довіреністю особа) до конкурсної комісії.

Уповноважена особа приймає документи за описом, копію якого надає особі, яка їх подає.

  Прийом документів здійснюється у приміщенні відділу освіти Люботинської міської ради  з  07.08.2018  по 27.08.2018 включно  до 17.00 за адресою: 62433 Харківська обл., м. Люботин, вул. Шевченка,132.

     Дата та місце початку конкурсного відбору:  04.09.2018, м. Люботин,  вул. Слобожанська, 26.

     Складові конкурсного відбору:

- попередній розгляд комісією поданих документів на відповідність встановленим законом вимогам та допуск до конкурсу;

- перевірка знання законодавства України у сфері освіти у формі письмового тестування;

-   письмове вирішення  ситуаційного завдання;

- публічна та відкрита презентація державною мовою перспективного  плану розвитку закладу загальної середньої освіти, а також надання відповідей на запитання членів конкурсної комісії щодо проведеної презентації.

    Додаткову інформацію з питань  проведення конкурсу можна отримати: начальник  відділу освіти  Люботинської міської ради Стрілець Валерій Васильович, тел. 741-21-17, E-mail: pr.mlyubotin@dniokh.gov.ua

 

 

 

Відділ освіти Люботинської міської ради