Веб-портал міста Люботин » Головна » Завершився капітальний ремонт

 Завершився капітальний ремонт
Автор: Svetlana   Додано:1 серпня 2018   Переглядів:493   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

 Завершився капітальний ремонт відрізку дороги по вул. Станіслава Шумицького, яка з’єднує місто із селищем Караван. Дорога не ремонтувалася не одне десятиліття, внаслідок інтенсивного транспортного навантаження була вкрай у критичному стані, навіть перевізники відмовлялися здійснювати автобусні перевезення по цьому маршруту. 

   І зараз за ініціативи міського голови Леоніда Лазуренка та підтримки голови ХОДА Юлії Світличної, обласної ради за рахунок обласного бюджету були виділені кошти у сумі 1 млн. 50 тис. грн., за які відремонтовано 400 м дорожнього покриття. 

 

Завершився капітальний ремонт

  Також за рахунок коштів обласного бюджету нещодавно відремонтована частина дорожнього покриття по вул. Караванській, на яку витрачено 600 тис. грн.

Наступна дорога, яка підпадає під капітальний ремонт – вул. Шмідта. Зараз там проводяться ремонтні роботи із заміни централізованої системи водопостачання, після завершення яких буде виконано ремонт покриття на суму 681 тис. грн. за рахунок коштів обласного бюджету.

  З початку ранньої весни у місті системно проводяться роботи також із ямкового ремонту дорожнього покриття вулиць міста. Нещодавні погодні умови дещо призупинили активний ремонт доріг, але нині він триває у звичному режимі.


Радник міського голови

Лідія Куденко