Веб-портал міста Люботин » Головна » З ДНЕМ БУДІВЕЛЬНИКА!!!

 З ДНЕМ БУДІВЕЛЬНИКА!!!
Автор: Svetlana   Додано:10 серпня 2018   Переглядів:592   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

12 серпня День БУДІВЕЛЬНИКА УКРАЇНИ!

   

На теперішній час наша країна веде активну інфраструктурну розбудову, і професія будівельника  зараз  особливо затребувана. 
   Старше покоління пам’ятає післявоєнну  відбудову 40-50 років минулого століття, ми пам’ятаємо  участь у відбудові після аварії на ЧАЕС та після природних катаклізмів у західних районах країни, а нашим дітям та онукам можливо доведеться  приймати  участь у відбудові теперішніх руйнувань і приведенні   у порядок звільнених територій.
      Сьогодні наша країна має вишукувати значні кошти на оборону, відшкодування збитків,  облаштування змушених переселенців із зони АТО та на багато інших потреб. Тепер,  як ніколи, важливо зберігати від руйнувань нашу інфраструктуру, капітальні будівлі, своє житло, об’єкти благоустрою та унеможливлювати всіма способами їх пошкодження - в них вкладена праця та частка душі  будівельників багатьох поколінь.  
       Зі свого боку виконкомом Люботинської міської ради, приймаються заходи по збільшенню інвестиційної привабливості міста, зокрема, вже минув другий рік,  як відділ з питань містобудування, архітектури та держархбудконтролю почав виконувати  державні контролюючі функції та надавати  консультації щодо будівництва, реконструкції і прийняття в експлуатацію об’єктів будівництва.
       Це дало  змогу пришвидшити здійснення   дозвільно-погоджувальних процедур та  введення об’єктів в експлуатацію. За цей час відділом надано  більше 270 дозвільних та реєстраційних послуг, а в результаті штрафних санкцій, застосованих до порушників містобудівного законодавства,  до місцевого бюджету надійшло  більше 100 тис.грн..
    Напередодні Дня Будівельника,  говорячи кращі слова вітання,  хочемо побажати будівельникам  більше платеспроможних замовників,  можливості зміцнювати Ваші підприємства, добра та достатку Вашим сім’ям, якомога більше можливості реалізації важливих містобудівних проектів, що здатні забезпечити сталий розвиток нашої країни.
    Сподіваємося, що ми разом із Вами впораємося з усіма складнощами. Велика вдячність усім причетним до будівельної справи, здоров’я Вам, благополуччя та мирного неба.
З повагою та найкращими побажаннями,

 

Міський  голова Л.І. Лазуренко

 

Начальник відділу з питань містобудування,

архітектури та держархбудконтролю

 С.Г.Кравченко