Веб-портал міста Люботин » Головна » Мій друг велосипед-2018

 Мій друг велосипед-2018
Автор: Chekardina   Додано:27 серпня 2018   Переглядів:625   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 1)

25 серпня з нагоди Дня Незалежності України у м. Люботині під патронатом міського голови Леоніда Лазуренка і ГО «Федерація велосипедистів Харківської області» відбувся ІІ Відкритий турнір на Кубок м. Люботин з велоспорту МТВ (маунтенбайк) «Мій друг–велосипед – 2018», участь у якому взяли  команди спортсменів із області –  КСДЮШОР «Динамо» (Золотые колеса), велоклуб «Майстер Сервіс», ХДВУФК № 1, спортсмени м. Люботина та м. Харкова.

Учасників змагань привітали Президент ГО «Федерація велосипедистів Харківської області», головний суддя змагань Олександр Заярін і заступник міського голови Вячеслав Рубан та побажали вдалих стартів і перемог.

Після веселого старту учасники проходили складну трасу серед мальовничої люботинської природи – у міському парку та навколо каскаду ставків.

За результатами змагань визначилися переможці, які були нагороджені грамотами, медалями та Кубком м. Люботин:

Вікова категорія 2008 р.н. та молодші:

  1. Босий Богдан;
  2. Отморський Павло;
  3. Зазекало Олексій

Вікова категорія 2006-2007 р.н.:

  1. Опачанський Олександр;
  2. Циркун Роман;
  3. Єлашко Арсеній

Вікова категорія дівчата:

  1. Брагіна Єлизавета;
  2. Романова Анастасія;
  3. Богдан Аліна.

Вікова категорія 2004-2005 р.н.:

  1. Кабашний Валентин;
  2. Валіахметов Ілля – призер змагань другого етапу на Кубок України національного турніру по велоспорту ВМХ (2 місце, м. Куп’янськ)
  3. Абдул Джабар.

Вікова категорія 2001 р.н. та старші (категорія любителі):

  1. Хаустов Євгеній;
  2. Канівець Дмитро;
  3. Шеремет Дмитро  (м. Люботин)

Вікова категорія 2001 р.н. та старші (професіонали):

  1. Буклій Антон.

На жаль, у змаганнях не взяла участь команда велосипедистів Lubotin Bike Club, для якої ГО «Федерація велосипедистів Харківської області» підготувала спеціальні призи.

Підсумовуючи змагання, Президент ГО «Федерація велосипедистів Харківської області» Олександр Заярін відзначив високий організаційний рівень їх проведення і наголосив на тому, що рельєф велотраси ідеально підходить до категорії МТВ (маунтенбайк), і на  наступний рік Федерацією буде вноситися пропозиція  щодо проведення у м. Люботині Чемпіонату України з МТВ.

Насамкінець усіх учасників заходу організатори пригостили смачним кулешем.

Вітаємо усіх учасників і переможців змагань із відмінними результатами і бажаємо не зупинятися на досягнутому та домінувати на престижних українських велотрасах.

 

 

Мій друг велосипед-2018

 

 

 

Переглянути фото: https://imgur.com/a/b8PZVAV