Веб-портал міста Люботин » Головна » На вихідних Люботин святкував День свого народження, якому вже виповнилося 368 років!

 На вихідних Люботин святкував День свого народження, якому вже виповнилося 368 років!
Автор: Chekardina   Додано:3 вересня 2018   Переглядів:515   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

На вихідних Люботин святкував День свого народження, якому вже виповнилося 368 років!

 

На вихідних Люботин святкував День свого народження, якому вже виповнилося 368 років та 80 років присвоєння статусу міста!


Свято проходило яскраво та масштабно. На гостини завітали голова Харківської обласної державної адміністрації Юлія Світлична,  заступник голови ХОДА Вадим Данієлян, депутати обласної ради Віктор Коваленко, Микола Уманець, Володимир Скоробагач, Світлана Родак, Віра Сивицька.

Цього дня місто перетворилося на величезний святково-спортивний майданчик, де панувала атмосфера веселого настрою і гордості за рідне місто, яке є нашим спільним домом.  

Тут лунали пісні, свою майстерність демонстрували творчі колективи, майстри народної творчості дивували своїми виробами-шедеврами.

Також проходили спортивні змагання з пляжного волейболу, шахів, шашок, футболу; були представлені виставкові презентації організацій, установ і закладів міста. Дітлахів розважав клоун Шурик, до їх послуг був голубодром, флеш-тату, аква-грим та фотозона, а для найменших працював цілий комплекс захоплюючих атракціонів: надувні, спортивні батути, батут «Джампер», міні-каруселі, електромобілі, атракціон «Павук».

Також відвідувачі заходу куштували смаколики та брали участь у різноманітних майстер-класах. 

Із головної сцени зі словами привітання до люботинців звернулася Юлія Світлична, яка відзначила, що місто Люботин є одним із найпотужніших та найповажніших міст Харківщини. Обласна влада приділяла і буде приділяти значну увагу реалізації інфраструктурних проектів. Так на сьогодні розпочався ремонт Будинку культури, на черзі – ремонт дитячого садочка на 110 місць, міської лікарні та інших важливих об’єктів.

Також Юлія Світлична провела церемонію нагородження грамотами і подяками кращих працівників та активних громадян міста:

Віталія Баранова – керівника ТОВ «МЕБЛІКС», радника міського голови;

Ольгу Куркову – сімейного лікаря КНП «ЦПМСД»;

Ірину Яловенко – начальника фінансового управління міської ради;

Валерія Стрільця – начальника відділу освіти;

Юрія Удянського – директора КЗ МЦФЗН «Спорт для всіх»;

Андрія Яловенка – начальника ВП «Люботинська дистанція колії», депутата міської ради;

Володимира Гостєва – голову ГО «Товариство захисту культурної спадщини і природного середовища «Люботин», члена виконкому міської ради;

Миколу Каракаптана – учасника бойових дій в зоні проведення АТО.

Міський голова Леонід Лазуренко у своєму привітанні наголосив, що довгий шлях, від невеличкої слободи до міста обласного підпорядкування, пройшов Люботин. Славну історію має наше місто. Тут живуть особливі люди, які творять його історію. І нам є чим пишатися, і є можливості і бажання разом із ними і надалі розвивати рідний Люботин.

На честь свята для містян виступили  талановиті люботинські виконавці, а родзинкою заходу став подарунок від голови ХОДА Юлії Світличної – виступ відомого співака «Alekseev». Також порадував своїм виступом запальний гурт «Дебош».

Закінчилося свято яскравим феєрверком.

Ще  раз вітаємо з Днем міста, бажаємо миру і благополуччя. Хай доля буде до вас лагідна, а наш рідний Люботин розквітає на радість усієї України.  

 

 

Переглянути фото: https://imgur.com/a/8mZsEuq