Веб-портал міста Люботин » Головна » У Люботинській ЗОШ № 6 з’явився новий спортивний майданчик

 У Люботинській ЗОШ № 6 з’явився новий спортивний майданчик
Автор: Lubotin   Додано:7 вересня 2018   Переглядів:712   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

У Люботинській ЗОШ №  6  зявився новий спортивний майданчик

 

У Люботинській ЗОШ №  6  з’явився новий спортивний майданчик


Завдяки участі в обласному конкурсі розвитку територіальних громад «Разом в майбутнє», у загальноосвітній школі № 6 з’явився військово-спортивний комплекс, спортивний комплекс «Богатир» та вуличний тренажер.

На урочисте відкриття міні-проекту «Здорова дитина – здорова країна» (придбання сучасного спортивного майданчика у Люботинській ЗОШ №6) прибули міський голова Леонід  Лазуренко,  Микола Тітов, перший віце-президент-виконавчий директор Асоціації органів місцевого самоврядування у Харківській області, Сергій Клименко, керуючий справами виконавчого апарату обласної ради та Микола Уманець, депутат Харківської обласної ради, координатор  проектів, заступник міського голови Вячеслав Рубан.

До присутніх звернувся Микола Тітов, який привітав зі створенням на території закладу військово-спортивного майданчика, який дасть можливість підвищити якість проведення уроків фізичної культури та забезпечити належну фізичну підготовку молоді допризовного віку і побажав учням зростати здоровими та фізично загартованими.

 

У Люботинській ЗОШ №  6  з’явився новий спортивний майданчик


Міський голова Леонід Лазуренко у своєму виступі підкреслив, що міська влада особливу увагу приділяє освітянським проблемам і закликав бути ініціативними і в подальшому.

Микола Уманець вручив сертифікат і побажав і надалі брати участь та перемагати в конкурсі «Разом в майбутнє».

Керівник проекту Віра Жувага від батьківської ради подякувала конкурсному комітету, депутатам обласної і міської ради за співпрацю, бо це дає можливість об’єднатися навколо хороших справ, і дійсно це є значним кроком до поліпшення умов навчання і виховання учнів.

 

Вартість проекту складає  112 100 грн.