Веб-портал міста Люботин » Головна » Любителі спорту відзначають День фізкультури перемогами!

 Любителі спорту відзначають День фізкультури перемогами!
Автор: Chekardina   Додано:10 вересня 2018   Переглядів:636   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

 

Любителі спорту відзначають  День фізкультури перемогами!

 

Любителі спорту відзначають  День фізкультури перемогами!


Люботинці активно відзначали День фізкультури та спорту, який святкують 08 вересня 2018 року в Україні.  КЗ МЦФЗН «Спорт для всіх» спільно з відділом у справах молоді та спорту  та любителями спорту було проведено турніри з тенісу настільного та вуличного футболу. 

07 вересня 2018 року на базі ЛПЛЗТ зібралися дорослі любителі тенісу та провели турнір до Дня фізкультури та спорту. Переможцями стали: ІІІ місце посів - Литвиненко Борис, ІІ місце посів – Іваніга Степан та І місце виборов – Певний Максим.

У суботу 08 вересня 2018 року відбувся традиційний турнір з вуличного футболу на гостинному полі Любівки. Змагалися дві команди «Ревчик» та «Любівка». Турнір відвідали почесні гості заступник міського голови Рубан В.В., депутат міської ради Яловенко А.Л., член виконкому Нечипоренко С.В.  Відкрив турнір Рубан В.В., який привітав присутніх зі святом та побажав спортсменам перемоги у чесному поєдинку.

Переможцями стала команда «Ревчик», яка отримала кубок за перше місце. Також грамотами були нагороджені кращі гравці: Зінченко Данило – кращий захисник, Василевський Іван – кращий нападник та Заворотний Сергій – кращий воротар. Активними були глядачі, які організували   музичний супровід турніру та  підтримували команди.

На цьому спортивні заходи до свята у місті не закінчуються. У середу 12 вересня 2018 року на базі НВК № 2 планується турнір зі стрітболу.   

 

Начальник відділу

у справах молоді та спорту

С.І. Лазоренко

 

Переглянути фото: https://imgur.com/a/gRR3yEg