Веб-портал міста Люботин » Головна » Вітаємо Віталія Баранова із визнанням його заслуг перед містом

 Вітаємо Віталія Баранова із визнанням його заслуг перед містом
Автор: Chekardina   Додано:11 вересня 2018   Переглядів:530   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

На День міста, який пройшов нещодавно, Юлія Світлична за сумлінну наполегливу працю, високий професійний рівень, активну життєву позицію нагородила Грамотою Харківської обласної державної адміністрації Віталія Баранова, керівника ТОВ «МЕБЛІКС», радника міського голови з економічних питань.

У центрі уваги директора ТОВ «МЕБЛІКС» Віталія Юрійовича Баранова дитячі заклади – школи й садочки, для покращення матеріально-технічного стану яких за період літніх канікул він передав набори меблів, ігрові куточки та куточки для живої природи.

Повністю була оснащена сучасними меблями шкільна їдальня у загальноосвітній школі №4; для учнів 1 класу гімназії №1 подаровано комплект меблів (стіл учнівський одномісний і стілець, що регулюється по висоті) комплекти для вчителів; сучасні дивани для вестибюлів шкіл №4 і №5, робочу зону для історичного музею у ЗОШ №5; дитячі ігрові куточки для ДНЗ № 2.

Нові меблі виконують своє функціональне призначення: створюють комфорт у роботі  й  навчанні.

Це не повний перелік подарунків для дитячих закладів. Із  вересня місяця керівником  меблевої фабрики  В. Барановим заплановані візити із дарунками до тих шкіл і садочків, де ще не встигли побувати та порадувати дітей і дорослих.

Ще раз вітаємо Віталія Баранов із визнанням його заслуг перед містом, дякуємо за активну благодійну і соціальну діяльність, бо коли влада і громада об’єднують зусилля, то завжди виходить реальний результат на користь міста і його людей!


Вітаємо Віталія Баранова із визнанням його заслуг перед містом

 

Переглянути фото: https://imgur.com/a/WotJW2r