Повідомлення
Автор: Svetlana   Додано:25 вересня 2018   Переглядів:544   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 1)

Повідомлення  

  Виконавчий комітет Люботинської міської ради запрошує учасників АТО  на проведення процедури жеребкування з визначення номерів серед учасників антитерористичної операції для передачі земельних ділянок безоплатно у власність для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд на території міста Люботин.

   Жеребкування відбудеться  02 жовтня 2018р. о 10год. 00 хв в приміщенні Виконавчого комітету Люботинської міської ради ( вул. Слобожанська,26.)

Реєстрація учасників жеребкування відбуватиметься з 09 год. 30 хв. до 10 год.00хв.   02 жовтня 2018 року.

  На реєстрацію необхідно з'явитись особисто і пред'явити  паспорт громадянина України. У разі неможливості особисто взяти участь у жеребкуванні право для участі у жеребкуванні має уповноважена особа, яка повинна мати при собі нотаріально посвідчену довіреність та паспорт громадянина України або документ підтверджуючий родинні стосунки.

 Доводимо до Вашого відома, що жеребкування відбудеться в один етап, незалежно від явки або неявки учасників жеребкування.

 За більш детальною інформацією необхідно  звернутись до  відділу земельних відносин виконавчого комітету Люботинської міської ради (каб.17,тел.741-34-09).