Веб-портал міста Люботин » Головна » Яскравий Люботин на Великому Слобожанському ярмарку

 Яскравий Люботин на Великому Слобожанському ярмарку
Автор: Chekardina   Додано:1 жовтня 2018   Переглядів:642   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

Яскравий Люботин на Великому Слобожанському ярмарку

Яскравий Люботин на Великому Слобожанському ярмарку


29-30 вересня у презентаційно-виставковому центрі «Радмір Експохол» відбувся Великий Слобожанський ярмарок,  участь у якому брало місто Люботин. Делегацію представляли працівники виконкому, відділу культури та відділу освіти на чолі з міським головою Лазуренком Л.І.

Учасників престижного заходу із Великої сцени привітали голова обласної державної адміністрації Юлія Світлична та Народний депутат України Ірина Луценко.

Протягом двох днів гості та учасники Ярмарку знайомилися із культурним та сільськогосподарським надбанням районів і міст Слобожанщини. Крім торгівлі та концерту найталановитіших виконавців області, впродовж  дня відбувалися конкурси: «Городня книга рекордів», «Веселкова арка» та експозиція міст і районів.

Тематика Ярмарку цьогоріч – «Веселкове розмаїття Слобожанщини», і нашим веселковим кольором став жовтий колір, що дало можливість дотриматися концепції ярмарку у яскравій і радісній кольоровій гамі.

 На подвір’ї «Люботинської садиби» з раннього ранку впродовж двох днів було людно і гамірно: свої вишукані вироби презентували майстри декоративно-ужиткового мистецтва, йшла торгівля продуктами бджолярства та декоративними рослинами, тривали майстер-класи гончаря Олександра Жовновського, а креативна фотозона користувалася шаленою популярністю серед усіх учасників ярмарку.

Гостинно зустрічали гостей наші талановиті виконавці: Олена Іващенко, Лілія Саєнко, Карина Яровата, Яна Коваленко, Дана Скляр і Станіслав Чернишенко.

Численні гості висловлювали свої побажання місту Люботину в книзі відгуків.( Завантажити Книгу побажань: http://dropmefiles.com.ua/file?source=18100209164143961852 )

Оригінальна фотозона та привітність господарів зробили нашу експозицію найпомітнішою та найбільш відвідуваною з усіх!

Говоримо слова щирої вдячності усім, хто допомагав гідно презентувати місто на престижному обласному заході: Олександру Жовновському, Олексію Тижненку, Тетяні Кононенко, Ганні Остапенко, Тетяні Тридуб, Олені Дон, Оксані Пилипенко, Оксані Охотніковій, Віктору Свинарю, Наталії Телега,  Тетяні Філоненко, Наталії Горошко.

Особливі слова вдячності відносимо до творчої майстерні «Перлина», яку очолює Анна Іващенко, бо саме завдяки їх ідеї та її творчому втіленні, експозиція міста була креативною і неперевершеною. Також дякуємо ТОВ МФ «Меблікс» та директору фабрики Віталію Баранову за активну допомогу в підготовці і проведенні Слобожанського ярмарку.

 

Велика вдячність організаторам Великого Слобожанського ярмарку – обласній державній адміністрації, учасникам за високий рівень підготовки та веселий настрій, неперевершеним майстрам-люботинцям, юним талантам і їх керівникам, усім, хто вболівав за те, щоб наше місто стало кращим із кращих на Слобожанському ярмарку та отримало заслужені нагороди – Дипломи Ярмарку.

 

 

Фото: ЛЮБОТИН НА СЛОБОЖАНСЬКОМУ ЯРМАРКУ   https://imgur.com/a/UXlS69M


 

 

У день підведення підсумків Великого Слобожанського ярмарку 2018 Люботин отримав грамоти: 

 - за перемогу у конкурсі "Огородня книга рекордів! у номінації "Екзотичність натюрморту":

- за участь у Великому Слобожанському Ярмарку 2018 та яскраве висвітлення тематики ярмарку:

- за найкраще втілення в концертній програмі ярмаркового колориту.

 

 

Яскравий Люботин на Великому Слобожанському ярмарку

 

 

 

Яскравий Люботин на Великому Слобожанському ярмарку
Оргкомітет з підготовки  та участі м. Люботин у Великому Слобожанському ярмарку