Веб-портал міста Люботин » Головна » Привітання до Дня захисника України

 Привітання до Дня захисника України
Автор: Chekardina   Додано:12 жовтня 2018   Переглядів:1207   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

Привітання до Дня захисника України

Шановні воїни, ветерани війни і Збройних Сил!
Шановні люботинці!

 


      Прийміть найщиріші вітання  із Днем захисника України — святом, яке увібрало в себе багаті і славні ратні традиції, уособлює мужність і героїзм оборонців та визволителів рідної землі на всіх етапах її історії. 

       Цього дня ми знову повертаємося пам’яттю і серцем до грізних і незабутніх сторінок минулого, щоб ще раз осягнути, кому зобов’язані мирним небом над головою, можливістю жити і ростити дітей та онуків. Подвиг захисників Вітчизни — це та велична правда історії, яку не спотворити і не перекреслити.  Це - постійна школа виховання молоді, яка обирає за професію військову справу і служить збереженню миру у своїй країні та далеко поза її кордонами. Це - взірець реального, дієвого патріотизму для кожної чесної людини і свідомого громадянина, наочне свідчення єдності всіх поколінь нашого народу.

      Ряди героїв, загиблих у різні часи за соборність та волю України, вже у двадцять першому столітті поповнили тисячі наших співвітчизників, які віддали свої життя під час неоголошеної війни на сході України. Обов’язок кожного з нас – завжди пам’ятати наших героїв.

Тож, нехай овіяне славою свято додасть всім, хто має високу честь носити горде ім’я захисника України, енергії та оптимізму, прагнення примножувати свій внесок у оборонну міць своєї держави!

Незламної Вам волі та мужності, міцного здоров’я та мирного й щасливого майбутнього!


 

З повагою

Міський голова  Л.І. Лазуренко

Секретар міської ради В.І.Гречко