Веб-портал міста Люботин » Головна » Продовжуємо встановлювати ліхтарі зі світлодіодними лампами у нашому місті

 Продовжуємо встановлювати ліхтарі зі світлодіодними лампами у нашому місті
Автор: Svetlana   Додано:7 листопада 2018   Переглядів:510   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

Продовжуємо встановлювати ліхтарі зі світлодіодними лампами у нашому місті 

У місті Люботині комплексно і планомірно проводяться роботи із освітлення вулиць, адже одним із важливих завдань міської влади є досягнення оптимального освітлення вулиць, створення умов для безпечного руху транспорту та пішоходів, економії електроенергії, забезпечення належного технічного стану мереж зовнішнього освітлення.

І зараз проходить встановлення сучасних і економічних LED-світильників у найвіддаленіших районах міста – Гиївці, Водяному та частково по Старому Люботину. Зовнішнє освітлення з’явилося на  вулицях, де його раніше ніколи й не було.

На сьогодні там встановлено 92 світильника із світлодіодними лампами, які управляються автоматично за допомогою сутінкового реле.

У попередні роки за рахунок коштів обласного бюджету було проведено реконструкцію системи вуличного освітлення усіх центральних вулиць міста: збудовано 22 мережі зовнішнього освітлення на суму 1 911 000 грн., завершено недобудовану Старо-Люботинську лінію вуличного освітлення вартістю 457 200 грн. та встановлено  на вулицях міста додатково 900 одиниць енергозберігаючих світильників.

 Найближчим часом заплановано закінчення робіт у напрямку  Водяного й Гиївки та встановлення світильників у районі Старого Люботина. Цього року за рахунок міського бюджету встановлено 460 штук світильників на загальну вартість 1 342 410 грн.

Системна робота міської влади у цьому напрямку продовжується.

 

Радник міського голови Лідія Куденко