Веб-портал міста Люботин » Головна » Безпека дорожнього руху при перетині залізничних переїздів та колій.

 Безпека дорожнього руху при перетині залізничних переїздів та колій.
Автор: Chekardina   Додано:19 листопада 2018   Переглядів:536   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

Безпека дорожнього руху при перетині залізничних переїздів та колій.

З початку 2018 року на залізничних переїздах, розташованих в межах філії «Південна залізниця» сталося 6 дорожньо-транспортних пригод з вини водіїв автотранспортних засобів через недотримання ними Правил дорожнього руху, в результаті яких було травмовано 5 осіб, 4 з них - смертельно.

В місті Люботин на залізничному  переїзді 23 км, в межах зупиночної платформи Водяне випадків порушень ПДД водіями автотранспортних засобів не допущено, а по 27 км  поблизу зупиночної платформи Любівка допущено одне порушення. Водій автотранспортного засобу проїхав на заборонні показники світлофорів. Це одне з основних порушень, які допускаються водіями при перетині залізничних переїздів.

За 9 місяців 2018 року на станціях, перегонах, територіях підрозділів ПАТ «Укрзалізниця» внаслідок наїзду залізничного рухомого складу, падіння з нього або інших видів впливу, отримали травми різного ступеня тяжкості 423 сторонні особи проти 396 у минулому році,  у тому числі 251 зі смертельним наслідком проти 253 у минулому році. Особливо необхідно зазначити що з початку року травмовано 20 дітей віком до 16 років, із них 6 смертельно.

Аналіз випадків травмування сторонніх осіб на залізничному транспорті свідчить про те, що більшість випадків сталися внаслідок порушення потерпілими Правил безпеки громадян на залізничному транспорті  України, затверджених наказом Міністерства транспорту від 19.02.1998 № 54, зареєстрованих у Мін'юсті   24.03.1998 за № 193/5633, а саме - перехід залізничних колій у невстановлених місцях, посадка та висадка з пасажирських вагонів  або електропоїздів, перебування в стані алкогольного сп’яніння на території об’єктів залізничного транспорту.

Шановні мешканці міста Люботин!

Керівництво виробничого підрозділу «Люботинська дистанція колії» звертається до Вас з проханням  суворого дотримання Правил дорожнього руху при перетині залізничних переїздів та Правил  безпеки громадян при користуванні  залізничним  транспортом. Особливо це стосується дітей.

Виконання елементарних правил  - збереже  життя!

 

В.о. головного інженера                                                                   В.Л. Московка.