Веб-портал міста Люботин » Головна » 21 листопада - День Гідності і Свободи

 21 листопада - День Гідності і Свободи
Автор: Chekardina   Додано:20 листопада 2018   Переглядів:471   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

21 листопада - День Гідності і Свободи

     21 листопада 2013 року – день, який  став стартом для формування нової української історії, який перевернув свідомість українського народу та продемонстрував усьому світу  здатність українців  об’єднатись задля збереження  єдиної, соборної  і незалежної  України.

     У цей день ми молимося за тих, хто нині захищає нашу свободу та незалежність, тримаючи оборону на сході України; пишаємося волонтерами та добровольцями , які  згуртувались для  підтримки наших воїнів; дякуємо за мужність, патріотизм, витримку і терпіння усім, хто виступив на захист демократичних цінностей, відстоював національні інтереси і європейський вибір нашої держави.  

      У цей день ми вклоняємося перед тими, хто віддав своє життя за свободу рідної землі, хто пішов у вічність, відстоюючи свою свободу, державність і людську гідність !

 

    Війна принесла на Україну велике горе, але заодно і об’єднала та згуртувала людей, небайдужих за долю  своєї  Батьківщини.

       Тож  бажаю усім нам непохитної віри в щасливе майбутнє, впевненості у завтрашньому  дні та  найшвидшому  відновленню  миру  в Україні!  

 

 

З повагою  

міський голова  Л.І.Лазуренко