Веб-портал міста Люботин » Головна » «Барви Полтави-2018» зібрали кращих виконавців

 «Барви Полтави-2018» зібрали кращих виконавців
Автор: Chekardina   Додано:26 листопада 2018   Переглядів:880   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 1)

«Барви Полтави-2018» зібрали кращих виконавців


Свято музики і талантів вирувало минулих вихідних у Полтавських дитячих музичних школах №2 ім.В.Шаповаленка та №1 ім.П.Майбороди.

За доброю традицією на Полтавській землі зібралися всі справжні поціновувачі яскравого мистецтва гри на народних інструментах. За підтримки організаторів та засновників фестивалю-конкурсу – управління культури виконавчого комітету Полтавської міської ради тут відбувся Всеукраїнський відкритий фестиваль-конкурс «Барви Полтави» виконавської майстерності гри на народних інструментах учнів та викладачів початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладів (шкіл естетичного виховання). Він зібрав цього року представників із 16 областей України. Учасники продемонстрували високий рівень виконавської майстерності та подарували безліч позитивних емоцій, гарний настрій та естетичну насолоду. Виступи конкурсантів оцінювало професійне та поважне журі.

Завершився фестиваль-конкурс гала-концертом та церемонією нагородження переможців, серед яких і талановиті учні класу бандури Люботинської дитячої музичної школи (викладача Івахненко Вікторія Яківна, концертмейстер Блезінцова Вікторія Олександрівна).  

Сольні виступи юних люботинців журі оцінило таким чином:

Піддубна Євгенія – лауреат ІІІ  ступеню;

Слєпцова Катерина – лауреат ІІ ступеню;

Аршава Олена – лауреат ІІ ступеню.

Другого дня, 25 листопада, свої здобутки демонстрували ансамблі. У номінації ансамблі малого складу в старшій групі «Лауреатом ІІ ступеню» став  дует бандуристів Люботинської ДМШ у складі Аршава Олена та Найпак Катерина.

Вітаємо наших талановитих учнів та викладачів! Пишаємося їхніми досягненнями! Вони — гордість нашої школи, ними може пишатися наше місто! Велика подяка батькам за підтримку та бажання бачити своїх дітей яскравими особистостями.


Директор ДМШ

Ю.В.Еткало

 

«Барви Полтави-2018» зібрали кращих виконавців

«Барви Полтави-2018» зібрали кращих виконавців