Веб-портал міста Люботин » Головна » Коментар голови ХОДА Світличної Ю.О. з нагоди Міжнародного дня волонтера

 Коментар голови ХОДА Світличної Ю.О. з нагоди Міжнародного дня волонтера
Автор: Chekardina   Додано:5 грудня 2018   Переглядів:581   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

Коментар голови ХОДА Світличної Ю.О. з нагоди Міжнародного дня волонтера

 

Вітаю зі святом волонтерів Харківщини! Безкорислива любов до людей, до своєї справи, до своєї Батьківщини – це та головна якість, яку обов'язково має кожен справжній волонтер. Сьогодні ми дякуємо людям, які насправді не чекають на славу, а роблять свою справу за покликом душі. Адже це внутрішня відповідальність - допомагати іншим та докладати зусиль, щоб зробити кращим свій край, свою країну та загалом світ.

Усі ми знаємо, наскільки багато зробили українські волонтери в часи Революції Гідності та на початку російської агресії. Багато тих проектів, які народилися в 2013 – 2014-му завдяки ентузіазму двох-трьох людей, сьогодні перетворилися на потужні організації. Українські волонтери стали вагомою рушійною силою розвитку нашої країни та тих перетворень, які відбуваються в кожній сфері життя.

Волонтери нашого регіону добре знають, що їх пропозиції, ідеї та проекти завжди знаходять розуміння й підтримку. Наше спілкування було й залишатиметься дружнім, відкритим, активним та ефективним.

Бажаю волонтерам Харківщини здоров'я, сил, енергії, наснаги, нових ідей, надійних друзів і партнерів та реалізації всіх задумів. Попереду багато роботи, й ми із задоволенням працюватимемо разом!


Голова Харківської обласної державної адміністрації Юлія Світлична

 

https://kharkivoda.gov.ua/comments/96290