Спортивні новини
Автор: Svetlana   Додано:11 січня 2019   Переглядів:467   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

Спортивні новини

 

Спортивні новини

11 січня 2019 року пройшло засідання міської Координаційної ради з питань  розвитку фізичної культури та спорту у м. Люботині. Засідання очолив заступник міського голови Рубан В.В., який привітав присутніх з новим роком, коротко підвів підсумки спортивних здобутків 2018 року, відмітив активну позицію вчителів закладів освіти, які гідно відстоювали честь міста у обласній Спартакіаді фізкультурних працівників та запевнив у подальшому системному розвитку сфери у місті.

На засіданні були розглянуті питання:

  1. Проведення міських спортивних заходів серед школярів та дорослих у першому півріччі 2019 року.
  2. Плани роботи шахово-шашкового клубу та груп здоров’я з волейболу, футзалу, тенісу. 
  3. Підготовка представників міста до участі у Спартакіаді області з видів спорту та масового спорту.

 

Також було розглянуто питання фінансування галузі.  Особлива увага у місті приділяється розвитку спортивної інфраструктури, проводяться системні заходи щодо її розбудови, реконструкції та ремонту. Також  придбання спортивного інвентарю та обладнання для закладів освіти, що покращує якість проведення уроків фізичної культури та заняття у спортивних секціях.

 

Спортивні новини

У рамках «Міської соціальної програми розвитку фізичної культури та спорту на 2018 - 2020 роки» у минулому році було придбано спортивний інвентар та обладнання для загальноосвітніх закладів на суму 50,0 тис.грн. та встановлено 3 тенісних столи. Зараз у кожній школі є столи для настільного тенісу, де учні мають змогу займатися ним під час уроків та у вільний час. Представниками закладів освіти були подані пропозиції щодо потреби придбання інвентарю та обладнання, яке буде придбано в рамках програми у 2019 році.

 

Спортивні новини

 

 

Начальник відділу у справах молоді та спорту

С.Лазоренко