Веб-портал міста Люботин » Головна » Оголошення переможця конкурсу з відбору суб'єктів оціночної діяльності, які залучені до проведення незалежної експертної оцінки комунального майна територіальної громади м. Люботина, що передається в оренду (Шевченка, 106а)

 Оголошення переможця конкурсу з відбору суб'єктів оціночної діяльності, які залучені до проведення незалежної експертної оцінки комунального майна територіальної громади м. Люботина, що передається в оренду (Шевченка, 106а)
Автор: Chekardina   Додано:16 січня 2019   Переглядів:475   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

Оголошення переможця конкурсу з відбору суб'єктів оціночної діяльності, які залучені до проведення незалежної експертної оцінки комунального майна територіальної громади м. Люботина, що передається в оренду

 

  

16.01.2019 р. було проведено конкурс з відбору суб'єктів оціночної діяльності, які залучені до проведення незалежної експертної оцінки комунального майна територіальної громади м. Люботина, що передається в оренду, а саме: нежитлового приміщення загальною площею 56,0 м², розташованого за адресою: м. Люботин, вул. Шевченка, 106-а.

Балансоутримувач майна — ВУКГ ЛМР ХО.

Для участі у конкурсі документи було надано 1 учасником: ФОП Дроздом Юрієм Олександровичем.

Переможцем конкурсу визнано ФОП Дрозда Юрія Олександровича, згідно з п. 3.2 Положення про конкурсну комісію з відбору суб'єктів оціночної діяльності, затвердженого рішенням VIII сесії VI скликання Люботинської міської ради від 26.05.2011 р. №284 та відповідно до протоколу від 16.01.2019 р. №1.