УВАГА! ПЕРЕЇЗД!
Автор: Lubotin   Додано:8 вересня 2010   Переглядів:1331   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 1)

Останнім часом значно збільшилась кількість дорожньо-транспортних пригод на залізничних переїздах . Особливу тривогу визивають ДТП із смертельними наслідками.

За минулий період 2010 року на залізничних переїздах Південної залізниці допущено 9 дорожньо – транспортних пригод на переїздах з вини водіїв транспортних засобів, з них 2 – на переїздах з черговим . В результаті ДТП 4 особи загинуло та 5 осіб травмовано.

 

За аналогічний період 2009 року було також допущено 9 дорожньо – транспортних пригод на переїздах з вини водіїв транспортних засобів, з них 3 – на переїзді з черговими . В результаті ДТП загинуло 9 осіб, 2 травмовано.

Всі випадки ДТП допущені з вини водіїв транспортних засобів.

Керівництво дистанції колії постійно ознайомлює чергових по переїздам про випадки, які трапляються на залізничних переїздах Південної дороги та інших доріг. Але низький рівень дисципліни водіїв автотранспортних засобів та недостатньої профілактичної та роз’яснювальної роботи органів ДАІ та керівництва підприємств залишається на низькому рівні.

За 8 місяців 2010 року на переїздах, розташованих в межах міста Люботин допущено 5 випадків порушень правил проїзду через переїзди водіями автотранспортних засобів. Основний вид порушення - це об’їзд закритих шлагбаумів при працюючій світлофорній сигналізації. На переїзді з охороною по о.п. Водяне водії об’їзджають закриті шлагбауми, які перекривають всю проїзну частину, а іноді навіть пошкоджують їх просто при проході через переїзд.

Поряд з питанням безпеки на залізничних переїздах стає ще одне значне питання - це поведінка громадян на залізничному транспорті та поблизу його. Нажаль допускаються випадки пошкодження засобів залізничного транспорту або крадіжки матеріалів верхньої будови колії.

 

За 2010 рік випадків крадіжок сторонніми особами на транспорті не допущено, а у вересні місяці 2009 року по станції Люботин було допущено випадок крадіжки матеріалів верхньої будови колії

Шановні громадяни міста Люботин! Суворо дотримуйтесь Правил проїзду через залізничні переїзди та Правил поведінки на залізничному транспорті! Не допускайте випадків пошкодження та крадіжок засобів транспорту! Цим Ви збережете своє життя та життя інших людей!

 

 

Головний інженер

Люботинської дистанції колії Л.І.Калитчук