Веб-портал міста Люботин » Головна » День міста Люботина

 День міста Люботина
Автор: Lubotin   Додано:8 вересня 2010   Переглядів:1620   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 1)

День міста Люботина

 

Маленька цятка є на мапі України,

Але вона для нас дорожча всіх перлин,

Бо це наш рідний край, це наша Батьківщина,

Бо це чарівне місто Люботин.

Квітуча земле, росяна і чиста,

Ти найдорожча у садочках біля хат.

Святкуй, святкуй же, наше місто

Сьогодні триста шістдесят!

 

 

В цей вересневий, прекрасний осінній день ми відзначали 67 річницю визволення нашого міста від фашистських загарбників та ювілейну дату з дня заснування міста Люботина. За цей час розрослося, розквітло і з кожним роком стає все чарівнішим наше місто.

Від малого до великого, від юного до дорослого, від простого робітника до найвищого керівника, всі ми дуже любимо свій благодатний край, пишаємось нашим найріднішим куточком неосяжної Батьківщини.

Урочистості розпочалися на Меморіалі Слави у центральному парку мітингом, на якому були присутні ветерани Другої Світової війни, мешканці та працівники установ міста, керівництво міста, почесні гості – Герой України, почесний громадянин Харківської області, начальник СТГО «Південна залізниця», почесний громадянин міста Люботина Остапчук Віктор Миколайович та президент товариства з обмеженою відповідальністю «Інвестиційна група ДАД» Олександр Саркисович Давтян. По закінченню мітингу до пам’ятника були покладені квіти та пролунав салют.

Далі ветерани, гості, мешканці міста відвідали оновлений меморіальний комплекс поховань воїнів, загиблих у роки Другої Світової війни (територія Люботинської ЦМЛ по вул. Військовій), де відбувся також мітинг та покладання квітів.

 

На площі Комсомольській була представлена техніка часів Другої Світової війни. О 14-ій годині почалися конкурсно-розважальна програма для дітей «Люботинські козацькі розваги», а о 15-ій творчий марафон, де артисти нашого міста співали та танцювали. Закінчився марафон виступом Інни Грушко, яку наші люботинці дуже люблять.

На урочистостях, присвячених 360-річчю міста, які розпочалися о 19-00 на площі Комсомольській, виступив мер міста Татунь Леонід Григорович. Він провів нагородження кращих працівників міста за сумлінну працю, високі організаторські здібності, професіоналізм, відданість обраній справі, вагомий внесок у розвиток м. Люботина.

 

Міський голова вручив нагороду Еткалу Олексію Яковичу, якому присвоєне звання «Почесний громадянин міста Люботина».

На нашому святі були присутні почесні гості: Герой України, депутат обласної ради, Почесний громадянин міста Люботина, начальник Південної залізниці Віктор Миколайович Остапчук, заступник Харківського міського голови, берегиня Харківської обласної організації Українського реєстрового козацтва, полковник реєстрового козацтва Світлана Олександрівна Горбунова-Рубан, депутат Харківської обласної ради Володимир Васильович Розсоха, президент товариства з обмеженою відповідальністю «Інвестиційна група ДАД» Олександр Саркисович Давтян. Гості поздоровили люботинців зі святом міста.

На урочистостях було виконано 3 варіанти гімну нашого міста: у виконанні лауреата 1 премії Міжнародних та всеукраїнських конкурсів Володимира Геращенка (муз. Сергія Мякішева, слова Костя Маковійського), у виконанні Заслуженого артиста України Олега Дзюби (муз. Валерія Чуйкова, сл. Олександра Кибальника), у виконанні Олексія Еткала (муз. Олексія Еткала, сл. С. Колонтаєвської).

У подарунок від Південної залізниці наше місто отримало святковий концерт за участю Народного артиста України Володимира Гришка, Заслуженого артиста України Олега Дзюби та артистів м. Харкова. Наші мешканці дуже вдячні начальнику ПЗ Остапчуку Віктору Миколайовичу за отримане задоволення.

 

Святковий концерт закінчився феєрверком, який подарував нам президент товариства з обмеженою відповідальністю «Інвестиційна група ДАД» Олександр Саркисович Давтян.

Дякуємо всім за свято!

 

Всі ми любимо своє місто просто за те, що воно є, а ми в ньому живемо, працюємо, ростимо дітей, радіємо життю.

Люботин, будь завжди квітучим і красивим, нехай життя кожної люботинської сім'ї буде наповнене душевним теплом, радістю і благополуччям!

Бажаємо рідному місту процвітання і добробуту, а всім люботинцям - здоров'я, щастя і відмінного настрою!

Будемо гідні пам'яті наших дідів і батьків. Своїми трудовими звершеннями, турботою про улюблене місто зробимо наше життя кращим.

 

Фото: Пархоменко М. Д.

 

 

День міста Люботина

 

День міста Люботина

 

День міста Люботина

 

День міста Люботина