Веб-портал міста Люботин » Головна » 20 лютого - День Героїв Небесної Сотні

 20 лютого - День Героїв Небесної Сотні
Автор: Chekardina   Додано:19 лютого 2019   Переглядів:539   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

Початок 2014-го назавжди закарбується у серцях українців нестерпним болем та глибокою раною, яка з року в рік нагадуватиме про жахливі події, які довелося пережити нашій нації. 

    Раніше  неможливо було навіть уявити, що у ХХІ столітті наше прагнення захистити ідеали демократії, бажання жити у вільній та незалежній країні,  матимуть настільки трагічні наслідки.

   Нам довелося пережити багато: спочатку – захист свого вибору, потім -  права жити. Нас об'єднала українська земля та спільні бажання жити гідно та незалежно.  

    Ми прагнемо й надалі розбудовувати власну країну, яка, пройшовши крізь полум'я війни, вибрала шлях єднання, миру, демократії і прогресу.

    Відтепер щорічно 20 лютого по всій Україні, на знак вшанування відваги, сили духу і стійкості громадян, які віддали своє життя під час подій листопаду 2013 року — лютого 2014 року відзначається День Героїв Небесної Сотні.

    Тож,  давайте вшануємо кожного, хто заплатив за свої переконання найвищу ціну - життя. Це наш обов’язок перед майбутніми поколіннями, перед пам’яттю загиблих співвітчизників. Перед матерями, батьками, дружинами, дітьми, які ніколи не дочекаються своїх рідних та яким з цим болем доводиться  жити щодня.

 

Шановні  люботинці!

   Кожен з нас бажає для себе, для своїх батьків та дітей щасливого майбутнього. І саме зараз, той час, коли ми з вами зобов’язані спільними зусиллями відстоювати своє право на гідне життя.

   Ми сьогодні знову долаємо ворога, захищаючи свою незалежність на сході України: ми боронимо свою землю, захищаємо майбутнє своїх дітей.

   Тож, я щиро бажаю всім мирного неба, родинної злагоди, віри в щасливе майбутнє України!

 

Вічна пам’ять Героям, вічна шана їхнім сім’ям і близьким, миру і процвітання нашій державі!

 

 

 

З повагою

міський голова   Л.ЛАЗУРЕНКО

 

20 лютого - День Героїв Небесної Сотні