Веб-портал міста Люботин » Головна » Молодіжна рада – крок другий

 Молодіжна рада – крок другий
Автор: Svetlana   Додано:26 лютого 2019   Переглядів:634   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 1)

Молодіжна рада – крок другий

Молодіжна рада – крок другий

25 лютого 2019 року відбулося друге засідання ради старшокласників по підготовці до утворення ініціативної групи та  Молодіжної ради у нашому місті. На захід були запрошені заступник міського голови В.В. Рубан та начальник відділу у справах молоді та спорту С.І. Лазоренко.

Молоді активісти розглядали Типове положення про молодіжну раду, вносили пропозиції щодо проекту міського Положення, особливо акцентували увагу на участі молоді у прийнятті важливих рішень міського ради щодо покращення життя молодих мешканців Люботина. Старшокласники планували можливі напрямки роботи комісій в майбутній  Молодіжній раді.   

Молодіжна рада – крок другий

Також відмічали важливість консолідації молоді міста, залучення її до вирішення питань майбутнього Люботина та його молодих жителів. Розглядали перспективи майбутнього фінансування молодіжних програм та проектів. Вячеслав Валерійович  повідомив про можливості розробки молодіжних проектів в рамках обласних та Міжнародних грантових пропозицій, також виділення коштів з міського бюджету та підтримку молодіжних ініціатив.

Запрошуємо небайдужу молодь до співпраці, до роботи ініціативної групи та майбутньої Молодіжної ради при Люботинській міській раді.    

 

начальник відділу

 у справах молоді та спорту

С.І. Лазоренко