Веб-портал міста Люботин » Головна » Фестиваль «Лідер року-2019»

 Фестиваль «Лідер року-2019»
Автор: Chekardina   Додано:7 березня 2019   Переглядів:663   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 1)

Фестиваль «Лідер року-2019»

Фестиваль «Лідер року-2019»

01 березня 2019 року у приміщенні Люботинського професійного ліцею залізничного транспорту відбувся  міський фестиваль «Лідер року-2019». Кожен із учасників фестивалю представляв учнівське самоврядування своєї школи. Захід відвідали шановні гості: Рубан Вячеслав Валерійович – заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів влади, Куденко Лідія Василівна – радник міського голови, депутат Люботинської міської ради, Стрілець Валерій Васильович – начальник відділу освіти Люботинської міської ради, Лазоренко Світлана Іванівна – начальник відділу у справах молоді та спорту та Жмайлова Тетяна В’ячеславівна – директор Люботинського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. Оцінювало конкурси журі: Рубан Вячеслав Валерійович, Куденко Лідія Василівна, Лазоренко Світлана Іванівна, Гела Людмила Андріївна, Жмайлова Тетяна Вячеславівна.

Іващенко Олена представляла Люботинську гімназію № 1, Григорян  Артур – Люботинський навчально-виховний комплекс № 2, Тітарева Олена – Люботинську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів № 3, Оніщенко  Крістіна – Люботинську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів № 4,  Мірошник Дарина – Люботинську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів № 5 та  Азаренко Єлизавета  - Караванську загальноосвітню школу.

Фестиваль складався з  4 конкурсів: «Ми про лідера» -  це конкурс, в якому команди повинні були креативно представити свого лідера; «Лідерство у дії» - конкурсанти презентували відеоролики, в яких висвітлювали роботу самоврядування своєї школи; «Лідерська позиція» -  це конкурс-імпровізація, у якому учасники повинні змоделювати вирішення запропонованої їм ситуації та «Лідерство як талант», де лідери розповідали про свої захоплення та показували таланти.

За кожний конкурс учасники отримували максимум 5 балів.

За підсумками підрахунку балів Лідером року-2019 стала Іващенко Олена – учениця 10 класу Люботинської гімназій № 1. Усі інші учасники стали номінантами: Азаренко Єлизавета – креативний лідер, Григорян Артур – амбітний лідер, Мірошник Дарина – артистичний лідер, Тітарева Олена – творчий лідер, Оніщенко Крістіна – талановитий лідер.

Усі лідери показали себе з найкращого боку, виступи були яскраві та незабутні. Кожному з учасників було вручено грамоту та пам’ятні подарунки.

Отже, лідер – це криголам, що прокладає шлях у кризі, той, хто тягне за собою караван суден, це дослідник, що відкриває нові території. Лідер – це той, хто іде вперед і веде за собою інших. Лідери самоврядування закладів загальної середньої освіти довели, що саме такими вони і є!