Веб-портал міста Люботин » Головна » Оголошення переможця конкурсу (НВК №2)

 Оголошення переможця конкурсу (НВК №2)
Автор: Chekardina   Додано:12 березня 2019   Переглядів:398   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

Оголошення переможця конкурсу з відбору суб'єктів оціночної діяльності, яких залучено до проведення незалежної експертної оцінки комунального майна територіальної громади м. Люботина, що передається в оренду

 

12.03.2019 р. було проведено конкурс з відбору суб'єктів оціночної діяльності, яких залучено до проведення незалежної експертної оцінки комунального майна територіальної громади м. Люботина, що передається в оренду, а саме: нежитлового приміщення Люботинського НВК №2 (спортивна зала) загальною площею 256,2 м², розташованого за адресою: м. Люботин, вул. Злагоди, 50.

Балансоутримувач майна — відділ освіти Люботинської міської ради.

У встановлений строк для участі у конкурсі документи було надано 2 учасниками: ФОП Лісним Андрієм Івановичем та ФОП Дроздом Юрієм Олександровичем.

Враховуючи запропоновані строк та вартість виконання робіт з оцінки зазначеного нерухомого майна, беручи до уваги досвід роботи учасників, відповідно до результатів голосування конкурсної комісії, переможцем визнано ФОП Лісного Андрія Івановича, згідно з протоколом №4 засідання конкурсної комісії від 12.03.2019 р.