Веб-портал міста Люботин » Головна » Рішення виконкому від 12 березня 2019 року № 40

 Рішення виконкому від 12 березня 2019 року № 40
Автор: Svetlana   Додано:19 березня 2019   Переглядів:640   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

Р І Ш Е Н Н Я 

 

Від 12 березня 2019 року                        40

 

Про затвердження Положення

про дитячий міський фестиваль-конкурс

«Люботинські джерела» в новій редакції

та організаційних заходів щодо його проведення  

 

       В рамках реалізації Комплексної міської програми «Майбутнє Люботинщини» на 2016 – 2020 роки, затвердженої рішенням ІІ сесії VІІ скликання Люботинської міської ради від 22.12.2016 року № 86, з метою забезпечення належного організаційного рівня проведення дитячого міського фестивалю-конкурсу мистецтв «Люботинські джерела», керуючись п.п. 1,6  п. а  ст. 32 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Люботинської міської ради 

 

В И Р І Ш И В:

 

  1. Затвердити Положення про дитячий міський фестиваль-конкурс «Люботинські джерела» в новій редакції (додаток 1).
  2. Затвердити список голів журі дитячого міського фестивалю-конкурсу «Люботинські джерела» (додаток 2).
  3. Затвердити норми витрат для придбання призів та подарунків для переможців дитячого міського фестивалю конкурсу «Люботинські джерела» та інших заходів до Дня захисту дітей (додаток 3). 
  4. Начальнику фінансового управління Люботинської міської ради І. ЯЛОВЕНКО забезпечити фінансування заходів у рамках дитячого міського фестивалю-конкурсу «Люботинські джерела» згідно з запланованими асигнуваннями на 2019 рік, відповідно до Комплексної міської програми «Майбутнє Люботинщини». 
  5. Рішення виконавчого комітету Люботинської міської ради від 13 березня 2018 року № 44 «Про затвердження Положення про дитячий міський фестиваль-конкурс «Люботинські джерела» в новій редакції та організаційних заходів щодо його проведення» вважати таким, що втратило чинність.
  6. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради В. РУБАНА.

 

 

Міський голова                                                                                                Л. ЛАЗУРЕНКО    

 

Оригінал рішення зберігається

у справах виконавчого комітету             

 

Завантажити: -40.doc [100 Kb] (cкачувань: 23)