Веб-портал міста Люботин » Головна » У місті Люботині триває ремонт доріг

 У місті Люботині триває ремонт доріг
Автор: Chekardina   Додано:29 березня 2019   Переглядів:641   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 1)

У місті Люботині триває ремонт доріг
Тільки-но встигнув розтанути сніг, як розпочалися активні масштабні роботи із відновлення дорожньої інфраструктури, і зараз вже в належному стані дороги на вулицях Нове життя, Хижного, Світла, Дмитрівська та дороги по Колієпроводу. 

Паралельно проходять поточні ремонтні роботи на вулицях Свято-Миколаївській, Травневій, Слобожанській, Гв.-генерала Гавенка, частині вулиць Історичній, Полтавського шляху, Шевченка, пров. Мереф’янському. Сума коштів на виконання усіх робіт складе 5 801 000 грн.
Для проведення якісного капітального ремонту, який розпочався на вулицях Деповській, Слобожанській, частині вулиці Шевченка, на місці вибоїн ремонтниками здійснюються підготовчі роботи із фрезеруванням старого шару асфальтового покриття та підготовка до покриття новим асфальтом. Сума коштів на виконання запланованих робіт із капітального ремонту складає 2 916 647 грн.

Керівництво міської ради, комунальні служби та депутатський корпус докладають усіх зусиль, щоб утримувати дороги у належному стані. І тому вирішено проводити поетапний їх ремонт, щоб дійти у кожен куточок міста і створити там належні умови проживання. Зокрема, у минулому році завершився капітальний ремонт частини вулиці Станіслава Шумицького, (селище Караван), де навіть старожили не пам’ятають дату останнього проведення ремонту дорожнього покриття.

Цьогоріч буде проводитися поточний ремонт на вулицях Ціолковського, Будівельній, Ушакова, 8 Березня, Ковпака, Курортній, Лесі Українки, Шкільній та інших вулицях, тобто будуть значно збільшені обсяги виконаних робіт із ремонту доріг на віддалених вулицях міста.
Зазначимо, що протягом 2019 року за Програмою реформування і розвитку житлово-комунального господарства додатково заплановано проведення капітального ремонту вулиць Злагода, Табірна, частини вулиці Станіслава Шумицького, Караванська, Челюскіна, Княжа та Свято-Миколаївська, загальна сума коштів на який визначена 8 029 965 грн. 

Також для підвищення транспортно-експлуатаційних якостей доріг та безпечного руху автотранспорту найближчим часом буде придбано і встановлено на центральних вулицях міста накладні плити на оглядових колодязях у комплекті із чавунними люками у кількості 10 шт.
Кошти на відновлення дорожнього полотна виділені із міського бюджету.

 

Радник міського голови

Куденко Л.

У місті Люботині триває ремонт доріг

У місті Люботині триває ремонт доріг